Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANIA Z NIEMIEC NIE ZIELONYCH

A ja bardzo cenie i lubie Jolante Pienkowska

Polecane posty

Nie rozumiem tej nagonki na nia. :( wlasnie ogladam DDTVN pieknie dzis wyglada, zjawiskowo, nie wiem ile ma lat, ale buzie ma sliczna jak u laleczki, do tego szczupla, piekna figura!!! Ladnie z klasa wyglada, Do tego inteligentna kobietka. Ludzie jej nie lubia, bo jej zazdroszcza pieniedzy... Typowe w Polsce, kto ma wiecej ten jest zly i beeeeeeeee smutas.gif

i dzieki niej odkrylam ksiazki E. Giffin :) Jakis rok temu , moze i wiecej ogladalam DDTVN gdzie opowiadala o jej ksiazce "7 lat pozniej"... :) Dla mnie to inteligentna, bardzo atrakcyjna kobieta sukcesu, a Ci co jej nie lubia sa zazdrosni :P

odżywiam się szarańczą leśną:classic_cool:

:) a ja jej nie lubię, bo przerywa rozmówcom w pół zdania, jeśli nie mówią po jej myśli i nie dopuszcza do głosu współprowadzącego jak dla mnie, to jest sztuczna i brak jej kultury już nie wspomnę o oderwaniu od polskiej rzeczywistości, ale temu sie nie dziwię, ona żyje w innym świecie

Gość gość
Ewa333333 ------ Jolcia ma charakter podobny do twojego tak samo jest bezszczelna i przemądrzała dla swoich gości jak ty tu do ludzi na forum, a i ciekawe czy Jolcia tez sypia ze swoim pasierbem

cześć szlajko :) bezSZczelna - niezłe :) nawet na kacu bym tego nie wymyśliła :)

Gość gość
ewa ty wredoto dlaczego nie lubisz takich samych wrednych bab jak ty

A ona nie ma jakiegos 'podejrzanego' ojca? Czy to nie czasem dlatego ludzie na nia naskakuja?

Gość gość
ma męża milionera który płaci tvn żeby mogła występować w programie śniadaniowym, jola nie bierze wypłaty za swoje występy