Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SPIRALA JAK MYŚLICIE

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny miała stosunek przerywany jeden raz i 2 razy petting. Pół roku mam założona spiralę miedziana wczoraj powinnam dostać okres a tu nic nie ma nawet objawów ze ma nadejść dzis rano zrobiłam test negatywny. Nie wiem co myślec..myślicie ze mam sie co stresowac ciąża. Moze powinnam zrobic test beta - 16 dni po przetywanym bedzie wiarygodny?

Gość gość
ja jak mialam spirale tez mi sie spoznial nawet ponad tydzien ale zawsze sie pojawial dodam ze z mezem kochalismy sie normalnie tzn konczyl we mnie nie stresuj sie przyjdzie wiesz sylwester swieta troche bardziej rozchwiany ten miesiac

Gość gość
Dzięki pocieszylad mnie troszkę A miałaś miedziana czy hormonalna?

Gość gość
najtansza miedziana nie przejmuj sie jesli lekarz twierdzi ze jest wporzadku ulozona na kontroli to tak jest moj mnie sprawdzal raz na rok i nie zawiodla musialam wyjac bo trzeba bylo pilnie z nadzerka porzadek zrobic ale przymierzam sie do ponownego zalozenia. to jest srodek antykoncepcyjny i niemusisz przerywac zeby w ciaze nie zajsc

Gość gość
masz spiralę to czym się martwisz, szansa na zajście w ciążę to jest jedna na milion w tym przypadku, ludzie kochają się normalnie przy tym rodzaju zabezpieczenia i nie zamartwiają się na zapas. a tu był na dodatek przerywany.

Gość gość
Tak 2 tyg temu byłam na usg i powiedziała lekarz ze leży po środku prawidłowo.. Mam nadzieje ze bedzie wszystko ok

Gość gość
bedzie napewno wrzuc na luz jestes zabezpieczona pozdrawiam

Gość gość
Niestety okresu nie dostałam a juz powinnam mieć wczoraj miałam ciemno brązowe plamienie z domieszka krwi...dzis sucho zero. Jak wyjęłam tampkn to był zabarwiona na końcu na czerwono. Test ciążowy negatywny...niewiem co myslec

Gość gość
??

Gość gość
Up

Gość gość
po 1 jak masz spirale to nie wolno ci uzywac tamponow bo mozesz ja niechcacy wyciagnac razem z nim. 2. wiesz ile dziec***oronisz stosujac spirale :( masz tego swiadomosc?

Gość gość
Dzis rano powtórzyłam test negatywny... Mam plamienie żywa krwią ale bardzo słabe...właściwie widoczne tylko na papieże przy podpieraniu a tak sucho zero sluzu Myślicie ze to ciaza?

Gość gość
Proszę napiszcie cos bo naprawdę sie martwie

Gość gość
tak ciąża za bliźniacza

Gość gość
Myslicie ze nie ma szans?