Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eijente

Pytanie do panowwww

Polecane posty

Gość eijente

Witam mam pytanie do facetow bo czasem ciezko mi zrozumiec niektore wasze samcze zachowania, moj szwagier kreci sie kolo mnie, ostatnio nazwal mnie ,, skarbie, kochanir"' fakt na imprezie. Bylo wiele sytuacji ktore by wskazywaly na to ze jest mna zainteresowany ale kiedy spytalam go o to wprost powiedzial tylko ,, gdyby tak bylo napewno robilbym cos w tym kierunku" czyli co to znaczy??? nie chce sie przyznac czy raczej nie?? a pytanie czy w kodeksie honorowym mezczyzny nie ma nic o tym ze zona brata to ostatnia kobieta z ktora mozna sie zwiazac?? czy to nie jest nie w porzadku?

Gość eijente

Gość gość
szuka gdzie zakisić kindybała. Powiedz jego bratu.

Gość gość
Szwagierka to tak niby obca dziewucha a rodzina chodzi przy tobie na majteczkach podnieca szczuje on Ciebie Ty jego a jak co to nie rusz żony brata

Gość eijente
Super, tylko ja nic nie robie, czasem rozmawiamy I spedzamy czas, nie sypiamy ze soba. putam po prostu czy normalny facet moglby bratu odbic zone

Gość gość
Takie jesteście miłe szwagierki robicie to świadomie lub nie ale podniecaci a jak mam rano na was patrzeć jak w nocy darłaś buzie z rozkoszy jak mąż Cię posuwał a mnie jeszcze stoi a Ty w szlafroczku w kuchni pytasz mnie kawy Ci zrobić

Gość eijente
Jestem normalna, nie kokietuje go nie pokazuje na sile jaka to zakochana w mezu jestem albo jaka to cudowna nie jestem. Mamy bardzo przyjacielskie stosunki, pytam po prostu o czym moze swiadvzyc takie zachowanie szwagra.

Gość gość
Może tylko raz otrzesz się w ciasnej kuchni w koszulce nosnej i dla podniety nie założysz majteczek

Gość gość
Pisałem jesteś niby obca a rodzina ale nie siostra ja bym się podniecał mieszkacie w jednym domu

Gość gość
Był przy Tobie podniecony

Gość gość
Jesteś tam

Gość Eijente
No mieszkamy w trojke za granica. Podniecony czy byl??... skad ja mam to wiedziec! Sytuacje byly takie ze maz robil nadgodziny on wtedy szybko wracal I siedzielismy razem, rozmowa sie nie kleila on mowil ze jest zmeczony ale siedzial ze mna codziennnie... na imprezach tanczymy ze soba, czasami wyczuwalam flirt w rozmowie... ja chyba tez troche flirtowalam...mowil znajomym ze ja jestem wspaniala ze moj maz glupi ze nie widzi... wie ze ja lubie wyjsc na impreze, moj maz nie bardzo I kiedys mowil ze przykladowo on pozwalalby zonie wychodzic wieczorami I ze gdybym byla z nim to bysmy razem chodzili na imprezy. Nie zebym byla jakas bardzo imprezowiczka ale jestem mloda mam 25 lat. Cieszyl sie jak widzial ze z mezem mi sir nie uklada, doradzal mi ze powinnismy sie rozstac ze powinnam odejsc....nie tak dawno poszlam na jaselka do ich siostry, ona ma 12 lat, wrocilysmy do domu, pojechalam do znajomych gdzie on tez byl a on przy znajomych - spisalas sie dzisiaj jako matka bo ja jako ojciec ble ble ble przy wszystkich, niby w zartach ale glupio..

Gość gość
Macie wspólną łazienkę dotykałaś się myśląc o nim

Gość Eijente
co to ma do rzeczy? chodzi mi o jego zachowanie

Gość gość
Podglądał Cię kiedyś a Ty jego

Gość Wiśniowa Chmurka Snieżna
Ale larwa z tego brata, ewidentnie chce się wpieprzyć między wódkę a zakąskę! Trzymajcie się z dala od niego, po prostu.

Gość gość
Co Ty larwo mu żałujesz

Gość Eijente
Tak tez myslalam ze do konca to fair nie jest. Niedawno powiedzialam mu ze powinnien poszukac mieszkania.. on problemow nie robi z tym ale jeszcze nie ma zadnych konkretow.... najgorsze to ze kiedy mielismy po 18 lat to ze szwagrem spotkalismy sie tam z 5 razy po czym nic z tego nie wyszlo on byl obrazony I urazony przez te wszystkie lata potem poznalam mojego meza I wyszlan za maz

Gość gość
To było do chmurki

Gość gość
Grzebie ci w bieliźnie w szufladzie

Gość gość
Chmurko ty chyba nie masz szwagra

Gość Eijente
Czyli reasumujac tez uwazacie ze on cos chce ode mnie?? ... tylko czemu sie wyparl kiedy spytalam go wprost

Gość Eijente
czy ktos jeszcze pogada?

Gość gość
Pewnie że chce a Ty nie odpowadasz na pytania o szuflady przeglądał a Ty byłaś podglądana dotykałaś się myśląc o nim napewno piszczysz przy sexie a on się napala za ścian

Gość gość
pewnie widział jak sikasz w kiblu

Gość gość
Jak się kochasz z mężem masz świadomość że on Cię słyszy to podnieca prawda

Gość gość
Jak się kochasz z mężem masz świadomość że on Cię słyszy to podnieca prawda

Gość Wiśniowa Chmurka Snieżna
Tak, chce czegoś od Ciebie, trzymajcie się z dala od niego bo jest nie fer

Gość Eijente
Nie grzebal w szufladach tak mi sie wydaje bo nic nigdy nie zauwazylam, ja mu tez po szufladach nie patrze, chyba ze on prosi czy moglabym cos znalezc np. Z mezem sypialnie mamy daleko wiec on nic nie slyszy, po za tym robimy to dyskretnie. ale wciaz nie wiem jaki to ma zwiazek ze sprawa

Gość gość
Może ni siku ale jak podgalałaś sobie okolice bikini