Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mika91

Co kupić facetowi na 25 urodziny

Polecane posty

Gość mika91

Hej.juz nie raz znalazłam tutaj pomoc ;) pomożcie prosze teraz :) mój facet i ja jesteśmy ze sobą czwarty miesiąc i nie wiem co mu kupić na 25 urodziny,wogole.zanim byliśmy razem dostał ode mnie perfumy a teraz na juz jesteśmy razem ładny skurzany portfel i byl z niego zadowolony ;) nie chce nic typu poducha i kubek bo to byłoby dobre na walentynki...nie wiem może jakiś bajerancki elegancki długopis albo szalik.cos z ciuchów mogę nie trafic :(dajcie swoje pomysły :(

Gość gość
misia z serduszkiem

Gość mika91
Chciałam żeby dostał cos praktycznego,fajnego,miś chyba taki wyjątkowy nie bedzie dla faceta który bedzie miał 25 lat :/

Gość gość
lalkę do bzykania

Gość gość
kup sibie bielizna i zrob mu astripris to instrukcjwe jak sie usmoechac no tak fajnie ❤️ www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Gość mika91
Bielizna niby fajne :p ale trochę za krótko sie znany więc za wcześnie na taki prezent :p może raczej cos bardziej praktycznego ;) pomożcie :(

Gość prawdziwa szczęściara
A czym się interesuje? W to najłatwiej pójść - może rozeznanie być trudniejsze ale na 95% udany prezent ;)

Gość mika91
Samochody motory tylko w tym problem że nic z gadżetów tego typu nie kupię bo naprawdę wszystko ma :/ a nic też nie chce mi powiedziec co potrzebuje co chciałby dostać.studiuje też więc może coś w tym kierunku nie mam pomysłu naprawdę :(

Gość gość
pozwól mu w analka w prezencie

Gość gość
a co studiuje jakie ma pasje?

Gość gość
kup mu dmuchaną lalkę.

Gość mika91
Jak chcecie sie podemnie podszywać to dzięki za taka pomoc....poważnie pytam o jakieś pomysły :/ a studiuje bezpieczeństwo wewnętrzne

Gość gość
to może jakiś model do sklejania? jakiś samolot, statek? może koszulka z własnym nadrukiem?

Gość mika91
Model...chyba coś fajnego tylko boję sie że mu sie nie spodoba :/ a co myślicie o jakiejś bransolecie albo cos do komputera? Nie wiem :/ Piszcie innym też może to sie przydać ;)