Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza i stres w domu

Polecane posty

Gość gość

ciagle klotnie, troche sie boje czy to nie zaszkodzi

Gość gość
ja tez sie tego troche obawiam bo mam nerwice.jak na razie z ciaza jest ok.a w ktorym jestes tyg?ja jestem w 28.mam nadzieje ze dziecko nie bedzie mialo zadnych problemow emocjonalnych.

Gość gość
U mnie początki ciąży były bardzo ale to bardzo stresujące, teraz jestem już w 6 miesiącu i się wszystko uspokoiło, żyję sobie na spokojnie ale też się martwiłam czy nie zaszkodzi to dziecku. Albo czy później nie będzie nerwusem

Gość gość
wiesz ja juz jedno dziecko mam nerwowe,taki maly lobuz i juz w brzuchu dawal czadu ale nie wiem czy to bylo przez moje nerwy czy on po prostu taki jest;)podobno moze to sie udzielac dziecku...sama nie wiem...

Gość gość
A moje dziecko jest w brzuchu bardzo bardzo spokojne, zastanawiam się czy t dobrze?? delikatne kopniaczki, czasem musze się położyć żeby je poczuć. Mam ogromną nadzieję, że ten stres z początku ciązy nie zaszkodził

Gość gość
u mnie tez jeszcze nie sa az tak mocne ale z tygodnia na tydzien sa coraz mocniejsze;)wydaje mi sie ze stres w pozniejszej ciazy tak po 30 tyg jest bardziej niebezpieczny dla dziecka bo jest bardziej rozwiniete.chociaz we wczesnej ciazy tez mowia zeby sie nie stresowac bo sie płód rozwija,mozna przeciez nawet poronic podobno...ale wazne ze teraz masz spokoj to na pewno dziecku dobrze zrobi;)