Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stosunek przerywany

Polecane posty

Gość gość

gdy stosuje się tabletki anty i facet nie ma wytrysku w Tobie, jest szansa na ciąże?

Gość gość
jest szansa na hpv, hiv i kilka innych chorób

Gość gość
współżyję z moim chłopakiem.. wiec spokojnie, padał się. chodzi mi o ciąże. jest szansa?

Gość gość
o ludzie...dorośnijcie. Antykoncepcja jest po to żeby chronić, a nie po to żeby się frustrować czy można zajść w ciążę. Wiadomo raz na milion się zdarzy, ale kurde ...... W Twoim przypadku proponuję tabletki, prezerwatywy i przerywany. Może przestaniesz się bać

Gość gość
no dobrze, dziękuję za info. uspokoiłam się. dzięki.

Gość gość
tabletki antykoncepcyjne sa po to zebys byla "bezplodna" tzn podczas brania pigulek nie wystepuje owulacja wiec nie zajdziesz w ciaze jak skonczy w tobie bo nie ma czego zaplodnic... sa wyjatki ale jest zabawa to jest i ryzyko

Gość gość
tabletki antykoncepcyjne sa po to zebys byla "bezplodna" tzn podczas brania pigulek nie wystepuje owulacja wiec nie zajdziesz w ciaze jak skonczy w tobie bo nie ma czego zaplodnic... sa wyjatki ale jest zabawa to jest i ryzyko

Gość gość
ale on nie skonczył we mniee.. nie miał wytrysku we mnie. a biorę tabletki, tylko mam 22 lata. i nie jara mnie ciąża w tym wieku, studia itd.

Gość gość
to nie uprawiaj seksu skoro nie rozumiesz, ze antykoncepcja chroni. Będziesz się tylko frustrowala.

Gość gość
bez przesady, nie będe odbierała sobie przyjemności. Tylko chciałam zapytać osób doswiadczonych bardziej niż ja.

Gość gość
oj dzieci dzieci..stosunek przerywany to nie jest antykoncepcja. przed konkretnym "wytryskiem" może dojść do "popuszczania". więc jest możliwość zajścia w ciąże . zapytaj jakiegokolwiek normalnego ginekologa że stosunek przerywany to najgorsza antykoncepcja jaka może być

Gość gość
Oczywiście, że stosunek przerywany nie jest metodą antykoncepcji, ale tabletki już tak :D A jak się połączy jedno z drugim to czego tu się bać?

Gość gość
dobra, dzięki za info. :) DObrze, jednak brać te tabletki. a teraz z innej pułki.. Moja kumpela zapomniała wziąc jedną tabletkę. Jeden jedyny raz się to jej zdarzyło. i akurat w ten dzień współżyła, bez wytrysku. ale nie miała innego zabezpiecznia. Niestety tabletke wzieła po 12h.. ale był to 2 tydzien. teraz w nerwach czeka do 10 stycznia.. co mysliscie na ten temat?

Gość gość
każda tabletka zapomniana może być powodem wtopy..nawet na opakowaniu pisze że nie powinno się brać tabletki w późniejszym terminie.ja znam przypadki kiedy dziewczyna brała tabletki regularnie i zaszłą w ciążę.. nie ma 100% antykoncepcji.. jak dla mnie tabletki to trucizna

Gość gość
dzięki za informacje. Pozdrawiam. ;)

Gość gość
rozwala mnie stosunek przerywany, 21 wiek a ludzie to nadal stosują! jak tak można! to jest nienormalne, najgorsze jest to, ze masa ludzi tak się "zabezpiecza" ja pierdyle nie wyobrażam sobie bym z moim partnerem tak się zabezpieczała i współzya w ogóle! przecież to ze kończy we mnie i czuje we mnie jego orgazm a czasem razem miewamy to najprzyjemniejsze co może być a nie "uwaga kochanie wychodzę' teraz radź sobie sama!

Gość gość
Jak chłopak nie jest egoistą to nie pozwoli sobie dojść zanim dziewczyna nie dojdzie..poza tym większość par nie przeżywa orgazmu w tej samej chwili..to jest opcja dogrania się i każdy ma swój sposób nie musisz od razu obrażać..

Gość gość
ale czy Wy czytaliscie?! ZAżywam też tabletki antykoncepcyjneee.. I chciałam się dowiedzieć, czy to dobry sposób na to by nie zajść w ciąże.. Bo nie chce juz stosowac stosunku przerywanego. rozumiecie?

Gość gość
no też Ci odpisałam że znam przypadki gdzie dziewczyna nie zapominając ani jednej z tabletek zaszła w ciążę i że nie ma 100% antykoncepcji

Gość gość
gdy stosuje się tabletki anty i facet nie ma wytrysku w Tobie Matko tabletki anty i brak wystrysku a ciąża chyba,że jesteś wiatropylna i sikałaś na powietrzu hahahah

Gość gość
albo siadłaś na majtki :P