Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem dziewczyną z 185 cm wzrostu

Polecane posty

Gość gość

życie jest niesprawiedliwe. Co z tego że ładna skoro taka wielka? o szpilkach mogę zapomnieć, o wtuleniu w faceta też. I bardzo mnie złości, gdy czytam na forum jak dziewczyny do 175 cm użalają się nad swoim wzrostem. Przecież Wy możecie założyć 10-centymetrowe obcasy a jesteście niższe ode mnie! Możecie wtulić się w faceta 180 cm, a ja?? Mam 24 lata i nadal nie mogę sobie z tym poradzić. Moja mama ma 170cm, tata 182cm. Nawet nie wiecie jak taki wysoki wzrost boli:(

Gość gość
spoko, ja wiem. Mam 175cm i też mnie boli. Co jak co to też wysoki wzrost

Gość gość
Fajnie masz

Gość gość
TO znajdź takiego co ma 195-200

Gość gość
żal mi ciebie naprawdę... ja mam 168 i chciałabym być niższa... nie wiem co c***owiedzieć... szpilki odpadają na bank:( Naprawdę bardzo współczuję, poza tym będąc taką wysoką cęzko ci okazać słabość, jesteś na pewno odbierana jako "wielka silna kobieta" ja np i kobiety poniżej 170cm mozemy plakac wtulic sie w faceta oni czuja ze maja drobine a ty... masakra bardzo wspolczuje. Na pewno nie czujesz sie jak kobieta nie wiem co powiedzieccc

Gość gość
łatwo mówić.. znajdź takiego 190-200cm... ja bym chciała mieć te 175 cm. Bardzo bym chciała... :(

Gość gość
Ja mam 187 cm i żyję :P Zapraszam na www.klubwysokich.pl, może tam C**przejdą te bezsensowne kompleksy ;)

Gość gość
AUTORKO- 175cm i 185cm to spory wzrost. Wierz mi- mając 175 też źle byś się czuła

Gość gość
Autorko ja jestem facetem 190cm jak chcesz to się możesz we mnie wtulić ;) :p

Gość gość
o to ja z 175 cm mogę się wtulić:D

Gość gość
jasne że tak ;)

Gość candy girl90
autorce współczuję. dziewczynie z 175cm - nie;p

Gość gość190cm
przesadzacie wysokie babki są fajne

Gość gość
zgadzam się z candy girl90. Autorka faktycznie jest bardzo wysoka,ale cholera, dziewczyna z 175 cm porównuje się do jej wzrostu?? 175 cm to wysoki ALE normalny wzrost dla kobiety. Nie przesadzajcie ludzie:)

Gość gość
Ja mam 173cm, moj facet 195cm. Jego siostra 183cm i nie narzeka jest swietna,piekna kobieta i NOSI SZPILKI, poniewaz ma faceta 2m. ;) Moj brat ma 192cm i rowniez ma kobie 180cm ;). Glowa do gory ;)

Gość gość
nie no spoko buty od partnera możesz pozczac masz pewnie stope 43-44 :D

Gość gość
bo dupa jestes ja mam 171 tylko i zadnych problemow z kobietami

Jakbym miał 170 cm, to też pewnie niemiałbym problemów z kobietami, bo od 170 cm zaczyna się normalny męski wzrost a poniżej to już bardzo niski jest i tą różnicę widać!!

Gość gość
ja mam 175 i nr buta 38, zimowe 39 bo dużo skarpet zakładam, więc wzrost nie ma nic do rzeczy. Moja bratowa ma 167 cm a stopę taką samą, a moja mama 169 cm i większą o rozmiar

Gość gość
glowe Ci widac:-D guzik prawda chrzanisz stary, kiedys mialem mniej i w niczym to nie przeszkadzalo. Wzrost jest niewazny poza netem:-D

Gość gość
Autorko na kafe się nie żal, bo tu siedza same karakany i zakompleksieni faceci, którzy z powodu kompleksów lubią karakany :D I jedna i druga grupa na kafe będzie po tobie jeździć, ale nie sugeruj sie tym co oni tutaj piszą. W realnym zyciu wysocy ZAWSZE mają lepiej :) Sama mam 175 cm i nawet o wiele niżsi faceci do mnie startują :) To jest po prostu zjawiskowe taki wzrost, modelki, wszystkie miss sa takie wysokie. Zapisz sie do jakiegoś klubu wysokich, tam znajdziesz sobie faceta

Gość gość
toz pisze,ze wzrost poza netem nie ma znaczenia, ludzie paruja sie roznie, nizszy z wyzsza, wyzszy z nizsza, rowni, wzrost a uczucia to inna bajka:-)

Facetowi co ma 169 cm NIE WOLNO mieć wyższej ani równej wzrostem partnerki!! Może mieć tylko dużo dużo niższą taką do 155 cm max!!

Gość gość
ty jestes idiota:-D a nie karzel:-D masz racj***adz sam tak bedzie lepiej :-D

Gość gość
Nie przejmuj się. Wysokie dziewczyny są super! Ja mam 197cm i możesz się we mnie wtulić, nie mam nic przeciwko;)

Gość Luiza L
No widzisz autorko ilu facetów chce się w Ciebie wtulić głowa do góry :) Siatkarki są wyższe od Ciebie i mają facetów :)

Gość gość
Dziewczyny z 185 cm i powyżej. Zamiast tak użalać się nad sobą ,weźcie lepiej jakieś dobre męskie hormony. Niech rozrosną wam się mięśnie, zarost, ton głosu na głęboki i pomóżcie mężczyzną w zawodach takich jak górnik, robotnik budowlany, żołnierz, policjant, sporotwiec i innych typowo męskich zawodach. Ludzie dziewczyna w dzisiejszych czasach żeby miała powyżej 185 cm. Przecież taka jak założy szpile 10 cm to ma 195 albo i 2 m !!! Sam jestem chłopakiem i mam właśnie 185 cm i uważam, że nawet wśród chłopaków, do małych nie należę. A dziewczyna z takim wzrostem wygląda jak prawdziwy tur, albo byk. Hahahah. A tak na serio, to współczuje, na pewno chciałybyście byc niższe, zwłaszcza że tak wysoki wzrost nie jest postrzegany przez mężczyzn jako atrakcyjny czy prawdziwie kobiecy, wręcz przeciwnie, odstrasza większośc mężczyzn. No bo jak kobieta może byc bardziej męska od faceta. Przy takich babkach czuje się jak prawdziwa piz***czka. No przepraszam bardzo ale tak się własnie czuje.

Gość bettergość
185 cm dla kobiety to normalka! Są bardzo pociągające!

Gość marudny brzydal123
Uważam, że są gorsze problemy niż 185 cm u kobiety. Np. gorsze jest 186 cm. Tak się ułożyły pewne stosunki genetyczne, że zdecydowana większość facetów w Polsce ma wzrost między 170 a 180 cm a kobiet 160-170 cm i nikt i nic nie jest w stanie tego zmienić:P