Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wągry

Polecane posty

Gość gość

Pomocy! walczę z wągrami już 3 lata, stosowałam masę kosmetykow z drogerii i apteki, ale to nie daje dobrych skutkow. Teraz probuje z maseczką z sody(od razu mowie, ze zelatyna mi nie pomagała), czy ktos stosował? Poleciła mi to kolezanka, prosze o opinie

Gość gość
nie wągry a zaskórniki bo wągry to larwy tasiemca ja od lat mam sprawdzony sposób: żelowy peeling z algami albo solą morską, minerałami morskimi szukaj w drogeriach takich peelingów, ale nie kremowych tylko o beztłuszczowej formule z małymi syntetycznymi drobinkami dobry jest peeling drobnoziarnisty Dax Cosmetics, kupisz w rossmanie, są w małych saszetkach za 2 zł, możesz też kupić w tubce ale najpierw kup saszetkę na próbę

Gość gość
probowalam juz przeroznych peelingow i nic mi to nie daje, nie uzywalam peelingow kremowych, bo są do bani, ten z Dax w saszetkach z rossmanna tez uzywalam, tak samo i z Perfecty i niestety nic

Gość gość
Wejdz na www.thalgo.pl i poczytaj o właściwosciach leczniczych alg, ale takich naturalnych a nie alginatów. Poszukaj tez w swojej okolicy gabinetow, które robia zabiegi na kosmetykach Thalgo. Mogę C***olecić zabieg z algami mikronizowanymi Re-Balanving Treatment, oszczyszcza skorę z toksyn, zanieczyszczeń i zaskórników.

Gość gość
nic nie pomaga! ja co rano wyciskam, dezynfekuję i tak w koło wydałam kupę kasy na laser ale te zaskór..dalej są tzn, była poprawa. ładniejsza cera i dalej są...

Gość gość
To przestań wyciskać. Idz do dobrego salonu kosmetycznego, który zaleci Ci odpowiednie zabiegi i kosmetyki do stosowania na codzień. Jak jest z Poznania mogę polecić www.beautypremium.pl

Gość gość
a ile takie zabiegi kosztuja?

Gość gość
może masz złą dietę ? jesz fast foody, słodycze ? mnie te peelingi pomagają, wystarczy że zrobię raz w tygodniu nie używam toników alkoholowych, nie myję twarzy mydłem kiedyś używałam toników alkoholowych, preparatów na trądzik i było gorzej od czasu gdy zaczęłam używać do mycia tylko toniku i tego peelingu jest o niebo lepiej, nie używam do twarzy żadnych kremów bo po nich jest wysyp zaskórników

Gość gość
masz problem bo za bardzo dezynfekujesz i wysuszasz alkoholem i detergentami skórę a gruczoły łojowe wtedy pracują dwa razy mocniej i wytwarzają więcej tłuszczu zasada jest taka: jak wprowadzisz delikatniejszą pielęgnację gruczoły łojowe przestaną pracować tak silnie wypróbuj ten peeling który polecałam, na początek co drugi dzień myj twarz rano i wieczorem tonikiem, może być Nivea Young lub Perfecta

Gość gość
Ok, zakupię ten peeling w takim razie, a jak często go używać? Ja nie używam alkoholowych tonikow i nie myję absolutnie mydłem, myję twarz płynem z Garniera 2x dziennie i to wszystko... I raz czy dwa w tygodniu jakiś peeling