Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krem dla 30 latki

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie, dziewczyny jakie kremy stosujecie po 30-stce? Ja mam cerę mieszaną i jakoś nie trafiłam jeszcze na idealny. Zastanawiam się nad tymi z górnej półki, macie jakieś sprawdzone?

Gość zwolenniczka konkubinatu
Clarins Multi Active Day. GENIALNY.

Gość gość
patrz na skład a nie na to z jakiej półki jest krem

Gość Marzena987
Ja stosuję dokładnie ten - www.skracaj.com/68b0.html i on jest dla mnie idealny. Świetnie nawilża, a do tego lekko wygładza zmarszczki i zmniejsza sińce pod oczami.

Gość zwolenniczka konkubinatu
idź sobie do Douglasa i popros o próbkę tego Clarinsa. Naprawde warto. Ja dość długo szukałam swojego kremu, właśnie biorac próbki róznych Diorow, Chanel. i tak trafilam na clarinsa.

Gość gość
Idz na badanie komputerowe skóry, wtedy dowiesz się dokładnie jakiego kremu potrzebujesz. Lista gabinetów, które mają takie urządzenia jest na stronie www.bofs.pl . Czasem badanie jest zupełnie za darmo.

Gość inosiak
jak chcesz co np. nie uczula i jest porządne to Lichtena jest strzałem w 10:)

Gość gość
Patrz na skład. I żeby gliceryna nie była na drugim miejscu, bo to wtedy działa jak torebka foliowa. Nie nawilza, a jedynie chroni przed utrata wilgotności która juz twoja skora ma. I żeby był kwas hialuronowy, bo to nawilża. Nie patrz na markę.

Gość gość
Parę razy z plaskacza podczas sexu na pobudzenie krążenia, a potem spucha na fejsa. Nic tak nie wygładza podstarzałej dzidzi.

Gość Zumbaska
Jaka masz cere? Ja mam niestety atopową. A to sie charakteryzuje okropnym swedzeniem i nadwrazliwoscia skory ogolnie :( Uzywam Lichteny, moge polecic

Gość gość
Jakoś nikt poza spamerami na kafe tego nie "poleca", na Wizażu 0 recenzji a ja dużo bardziej wierze tamtemu KWC i osobom mającym na koncie dużo recenzji niż anonimowej spamerce z kafe.

Gość Jusoka
Lichtene polecaja osoby, ktore cierpia na atopowe zapalenie skory chociazby albo maja bardzo wrazliwa cere. Wiesz...jak tego nie miales/mialas to nie zrozumiesz...