Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choranakolano

zakochalam sie w starszym

Polecane posty

Gość gość
wysiadając daj mu karteczkę z Twoim nr telefonu :)

Gość gość
dziecko zlote zajmij sie nauka a nie stary chlopem ktory zapewne zonaty i dzieciaty a dwa w tym wieku to co rusz sie bedziesz zakochiwac z miloscia to to nie ma nic wspolnego

Gość choranakolano
Nie obrazajcie mnie :( to moje pierwsze w życiu zauroczenie... jak bd go widziała to zerkne czy ma obrączkę a z tą różnicą wieku troche przesadziłam na pewno. Ucze się dobrze.

Gość choranakolano
I bez wyzwisk o jakiejś dziwce... widać ze ludzie tu na psy schodzą...

Gość choranakolano
To że sie w kimś zakochałam to nic zlego ale nie mogę sobie poradzić bo to pierwsze zakochanie

Gość gość
Szczerze, nie bierz sobie tego pana do serca. Jesteś młoda, przyjdą kolejne zakochania.

Gość gość
A jak on na mnie też zwraca uwage to jest jakaś szansa ? szczerze to śniło mi się że był wypadek i ja go ratowalam i sam mi powiedział że chce ze mną być. Hehe głupi sen

Gość choranakolano
Ten ostatni gość to ja xd tak w sumie to jego wina bo to on zaczął mnie obserwować a ze dało to taki efekt ...

Gość gość
to jakaś prowokacja...:)

Gość choranakolano
To nie jest priwokacja mam lepsze rzeczy niz pisanie prowo...

Gość lulululul7
Miałaś a dlaczego juz nie masz ? Co jest w nich takiego złego ?

Jak dla mnie wiek to najmniej istotna sprawa. Liczą się przede wszystkim uczucia Więc skoro zależy ci na nim, porozmawiaj z nim, poznaj go .

Gość gość
nie no co za głupia rada...dziecko weź się za naukę po prostu zauroczyłaś się kimś starszym to jest normalne ale nie zawracaj sobie tym głowy skup się na rówieśnikach bo ty jesteś jeszcze bardzo młodziutka i nie raz jakiś starszy mężczyzna ci zaimponuję...a tym czasem zostaje ci nauka i jeszcze raz nauka..powodzenia i uśmiechu dużo...:)

Gość choranakolano
Na pewno o czymś do niego zagadam bo potem moge nie mieć kiedy bo czeka mnie operacja... dosyć nauki mam może mam jakąś szanse i trzeba zrobić przerwe na chwile. nie interesują mnie chlopacy w moim wieku to nie wyrośniete dzieci :/ a on jakby miał coś ok 20 lat to jest już dojrzały do bycia z kimś. No nwm

Gość Kiedyś z kierowcą
Radzę Ci dobrze nie pakuj się w to, byłam o rok od Ciebie starsza i wpakowałam się w związek ze starszym facetem, też wyglądał młodo itd, a jedyne na czym mu zależało to młoda dziewczyna do łóżka, trwało to 2,5 roku, a na koniec się dowiedziałam, że ma kogoś innego w swoim wieku i to od dawna. Jesteś zdecydowanie za młoda na wchodzenie w takie bagno... Może być miły i w ogóle ale na dłuższą metę to nie ma najmniejszego sensu, odpuść...

Gość choranakolano
Ale zaprzyjaźnić się można. Wiecie każdy związek wiadomo jest inny ale wierzę wam. Zobaczymy co z tego będzie

Gość Kiedyś z kierowcą
Przyjaźń pewnie, tylko czy w razie czego opanujesz swoje uczucie? Jeśli on powie, że się np zakochał i że chciałby po jakimś czasie z Tobą współżyć, to czy się opanujesz? Bo jak się ma 16-18 lat to się czasem racjonalnie nie myśli i jak ktoś powie, że kocha, to się traci głowę. Tak jak w moim przypadku, a potem zmarnowane 2,5 roku...

Gość choranakolano
To że jest boski i wgl. To nie znaczy ze z kims ide do łóżka i na pewno nie pójde w tym wieku :)

Gość choranakolano
Ale mama teraz mi nie daje żyć dzisiaj był ten wypadek w Łodzi i mama do mnie że nie mam co sie zakochiwac bp każdy kierowca czy motorniczy jest taki sam

Gość choranakolano
Dzisiaj byłam na spacerze z psem i go nie widziałam szkoda :(

Gość choranakolano
A co do nauki to sie pochwalę ze z probnych egzaminów gimnazjalnych mam dobre wyniki z matematyki 28/30 a srednia klasy to 17/30.

Gość gość
też myślę że dobrym jesteś zadatkiem na dziwkę, galeriankę , młodocianą prostytutkę, może on jest żonaty nie pomyśląłaś o tym , a jak jest to sie odkochasz czy będziesz go ciągnąć do wyra,

Gość choranakolano
Jesli będzie żonaty to to uszanuje. I nie mam zadatku na jakąś dziwke... nikogo do łóżka nie ciągne

Gość choranakolano
Nie pytam tutaj o zdanie prostakow którym sie nic w życiu nie udało tylko ludzi którzy chcą pomóc :D

Gość choranakolano
Może jutro go spotkam bo bd długo w mieście <3 Nie chce nic mówić ale wczoraj trafiłam do szpitala z bólem w klatce piersiowej. Myślę ze to mogło być przez to zauroczenie myślałam o nim i tak mnie złapał ból

Gość choranakolano
Kocham go <3

Gość gość
Dziewczyno życzę ci szczęścia. Jak ci się uda to ciesz się zyciem. Uwazaj bo może okazac sie idiotą który cie źle potraktuje ale może będzie ok

Gość choranakolano
Za godzine koncze lekcje i ide go szukać ♡

Gość choranakolano
Niech to szlak !!! Jedyny dzień kiedy moge go poszukać i go nie ma. ; ( jestem mega smutna :( i opierdziel od matki ze znikam po szkole haha

Gość choranakolano
JA P*****LE ! Wkurzylam się jakiś inny kierowca do mnie teksty typu "kochana" żeby złagodzić sytuacje, bo sie nie zatrzymał na przystanku i bał się awantury