Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomogę komuś dzisssss

robię noworoczny porządek w ciuchach i mogę sprzedac fajną pakę za gorsze

Polecane posty

robię porządek w ciuchach i nazbierała się z tego nie mała kupka ciuchów...szkoda mi to przepuścić przez komin...może znajdzię się tutaj jakaś biedna dziewczyna co za parę gorszy to kupi....rozmiar 36-38 na wysokość około 166cm....są to głownie bluzki letnie(na guziki) sweterki zimowo- wiosenne, kurtka zimowa(esprit, rozm .36) jak ktoś chce to mogę przesłać zdjęcie tych ubrań....szkoda przez komin przepuścić

Gość gość
szkoda,że jestem wyższa : (

Gość gość
wrzuć linka z fotami tych ubrań

Gość gość
poproszę zdj dowolnyukladfizyczny@gmail.com

ale spodni są może 2 pary....2 kurtki wiosenno letnie wszystko 36-38 rozmiar...sweterki.....moge wysłać zdjęcia...szkoda mi to spalić czy wyrzucić a na pck nie chcę oddawać bo kiedyś dałam i potem widziałam te ciuchy w lumpeksach na sprzedaż:(

Gość gość
a nie możesz zrobić fotek i wrzucic na fotosik i tu podać linka bo tam to nie wiemy o co grac

Gość krainax
Ja też spakowalam wczoraj worek ciuchow i mogę sprzedać za grosze. Ubrania s,xs.

nikt nie chce...mogę wysłać na maila foty

Gość gość
ja ostatnio 3 torby markowych ciuchów oddałam kobiecie za darmo dla jej córki 15 letniej , nie wiem po co ci jeszcze kasa jak i tak pozostaje c**przepuścić przez komin :O

Gość gość
nina30@interia.eu jestem zainteresowana, możesz odezwać się do mnie na maila? :)

Gość gość
nie rozumiem logiki myslenia polaków, ciuchów teraz wszędzie pełno, w lumpeksach za grosze i to całkiem nowe, ludzie pozbywają się z szaf, ciuch już nie ma takiej wartości jak kiedyś, jak masz dużo to daj komuś a ty piszesz że szkoda ci wyrzucić więc sprzedasz albo robię porządki i mi to niepotrzebne więc kup myslisz że jakaś królowa jesteś ?

a dlaczego mnie obrażasz...z skąd wiesz jak ja stoję finansowo ??? oceniasz mnie a nie wiesz jak jest...może sprzedaję bo potrzebuje kasę na ważny wydatek

Gość gość
przeciez pisałas że szkoda ci wyrzucić , do pck nie bo dadzą do lumpeksu, jak nie będziesz miała co zrobić to spalisz w piecu a teraz piszesz że kasa c***otrzebna więc zdecyduj się w końcu

kiedyś oddałam ciuchy niby na PCK czy to jakaś pomoc społeczna była a potem się okazało że ciuchy były sprzedawane w lumpeksach czy nawet na tablica pl sie znalazło ogłoszenie a więc jak to jest z tą pomocą dajesz za darmo a potem ktoś na ty zarabia

mail poszedl.

Gość gość
ale tobie były niepotrzebne więc dlaczego boli cię że ktoś zarabia ? po prostu pozazdrościłas i teraz ty chcesz zarobić żeby ktoś inny nie zarobił

miały iść dla osób potrzebujących a nie że ktoś się je przehandlował

Gość gość
moja przyszla bratowa pracuje w ciuchlandzie i jak sie okazalo oni rozdaja ulotki i torebki na ciuchy informujace ze zbieraja wszystko co sie nada na biednych. prawda jest taka ze oni te ciuchy sprzedaja a tylko 1 % z tego co zarobia przeznaczaja na fundacje lub dla biednych. i podobno kazdy kto zbiera na ciuchy to oddaje to do lumpeksow na handel.

Gość gość
a skąd wiesz że osoby którym wysłałas na maila nie chcą tego przehandlować ? może specjalizują się w handlowaniu na allegro i chca zobaczyć czy warto taka pewna jesteś ?

dlatego chcę jakiś grosz mieć z tego:)

wiesz, oddając ciuchy do PCK byłam święcie przekonana że oni pomagają biednym osobą a nie sprzedawają te ciuchy ale się pomyliłam dlatego tam nie zaniosę

Gość gość
a do mnie wyslalas??? dowolnyukladfizyczny@gmail.com

Gość gość
moja bratowa mowi ze ludzie potrafia oddawac nowe ciuchy, ciuchy piekne markowe po dzieciach lub markowe buty prawie nowe, piekne nowe komplety poscieli z mysla ze to dla dzieci i biednych, a ponzniej oni sobie albo sami to kupuja za wsie grosze albo idzie na sklep.

Gość gość
Moje ciuchy oddaje rodzinie i osobom które znam i wiem ze bedą je nosiły a nie sprzedadzą . Resztę nie do oddania bo bardzo znoszone drę i tnę i do śmieci

Gość gość
ja jak mi się ciuchy znudzą to zamieniam się z koleżankami a mamy podobne rozmiary, jak mam stare i brzydkie coś to robię z tego szmatki albo na zwierzeta żeby im ciepło było

mail poszedl

Gość dowolnyukladfizyczny
DZIEKI, ładny ten biały płaszczyk. To jest jesienno-wiosenny? Jaki rozmiar i cena? Możesz napisać cene na maila :)

to jest płaszczyk wiosenno - letni i na jesien ciepłą słoneczną się nadaje.... rozmiar 36

Gość gość
jaka cena?

Gość dowolnyukladfizyczny
o to bedzie za mały, nosze 38 :( szkoda bo bardzo ładny