Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Rasowa

JAKIEJ RASY PREFERUJECIE LUDZI

Polecane posty

Go艣膰 Rasowa

tak jak w temacie , i chodzi mi tu tylko o atrakcyjnosc tzw.seksualna , a jak ktos nie wie o co chodzi to podaje tu rozne typy : Bia艂a kaukazka, Czarn膮 -murzynska ( aha i prosze mi tu z rasizmem nie wyjezdzac jakby co bo ja uwazam ze slowo murzyn wcale nie jest rasistowskie) Azjatyck膮 -japonska(do tej grupy wliczam wszystkich tzw.skosnookich) /hinduska /arabsk膮 (bo od azji mniejszej ) Mulac****o艂aczenie rasy czarnej i bia艂ej Zambosi -po艂aczenie rasy czarnej i 偶贸艂tej Metysi -po艂膮czenie rasy z贸艂tej i bia艂ej Indianie Aborygeni Latynosi jesli jakiej nie wymieni艂am to najwyzej dopiszecie ja osobiscie uwazam ze naj艂adniejsze sa mieszanki , jednak one najczesciej nie maja blond wlosow ktore uwazam za najladniejsze (mowie tu o naturalnych ) wiec chyba bia艂a kaukazka jest najbardziej roznorodna bo tamte sa takie jakby to uj膮c nijkie (choc nie w polsce )

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
jeszcze hindusy i pokrewni im cygany.to ani biale ani czarne czyli zadne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W Polsce wi臋kszosc osob na mysi kolor wlosow tyle za baby farbuja na platyne albo granatowa czern.na takich wegrzech oprocz cygan贸w jest wiele brunetow /brunetek wegierskiego pochodzenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rasowa
nie macie swoich ulubionych typow?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czarni, mulaci albo biali :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rasowa
no polski typ to jasne blond (w dziecinstwie ) a pozniej wlasnie taki mysi no ale wieksosc ludzi na swiecie ma brazow膮 karnacje i brazowe oczy oraz czarne lub brazowe wlosy no i gdyby nie bylo bialych ludzi to wszyscy byli by w sumie ciemni/czarni co mi sie nie podoba ale to tylko moja subiektywna opinia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rasowa
InuSitat -heh no co racja to racja :) ale jednak ten wyglad ma jakiejs znaczenie a chcialabym poznac opinie na ten temat od roznych ciekawych osob :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
je艣li chodzi o atrakyjno艣膰 seksualna to dla mnie atrakcyjni s膮 tylko biali , lubi臋 jasne w艂osy, br膮zowe, czarnych nie cierpi臋, ale zdarza mi si臋 widzie膰 przystojnego Azjat臋 czy Czarnosk贸rego ewentualnie latynosa, natomiast Hindusi i Cyganie s膮 dla mnie skrajnie nieatrakcyjni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rasowa , m贸j ulubiony typ to rasa INTELIGENTNA :p Metysi to nie jest mix rasy zo艂tej z bia艂a tylko bia艂ej z rdzennymi mieszkancami Ameryki P贸lnocnej, Indianami:) Moim zdaniem blondyni I blondynki to najbardziej nudny I nijaki genotyp.. O taka Halle Berry jest piekna mieszanka ras :) Mi najbardziej odpowiadaja rude :P, zielonookie, z piegami , ale nie g艂upie Anie Shierley:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rasowa
no a przy takim mieszaniu to za jakies sto lat biali beda mniejszoscia na swiecie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rasowa
hehe no rasa inteligentna to rasa chyba wymar艂a :) co do halle berry -wg mnie nie jest piekna jak juz to 艂adna:) a blondyni nie sa nudnym genotypem..wg mnie sa wyjatkowi bo rzadcy a rudzi , oh to juz wogole ale u rudych to znow jest tak albo piekni (ok.5%) a te 95% to brzydcy bo czesto maja takie dziwne rysy twarzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
blondyni s膮 rzadcy wi臋c wyj膮tkowi,I blond kolor 艂agodzi rysy,szczegolnie kobietom.bo u mezczyzn wlasnie ciemna karnacja i czarne wlosy sprawiaja ze jest sie lalusiowatym.

Udost臋pnij ten post

Rasowa No c贸偶 jest te偶 troch臋 racij, w tym co m贸wisz mi ci臋偶ko sprecyzowa膰, bo mia艂em przyjemno艣膰 widzie膰 艂adne zar贸wno europejki, afroamerykanki, azjatki itd, Co prawda podobaj膮 mi si臋 kobiety o "egzotycznej" urodzie, ale trudno mi potwierdzi膰, czy bardziej czy mniej ni偶 europejskie, czy s艂owia艅skie;) To chyba indywidualna sprawa, czy kto艣 jest pi臋kny/艂adny/przeci臋tny/brzydki i raczej stosuje je do konkretnych os贸b, nie ca艂ych "ras";)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wszystkie latynoski murzynkki hinduski i 偶贸艂te kobiety wygladaja tak amo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rasowa
InuSitat -wiesz ja zdaje sobie sprawe ze nie ma tylko ludzi pieknych czy brzydkich ,chodzilo mi raczej ze jaka rasa jest uwazana za taka bardziej ladniejsza bo mi sie np.czysto czarna nie podoba bo maja kiepskie wlosy (wbrew innym opiniom) bo ten typ fil-fil brrr.. i karnacja jest prawie jednakowa bo dziecko jak sie rodzi to prawie zawsze brazowe lub czarne jednak ich plusem sa duze i pelne usta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rasowa
go艣ciu ponizej -musze sie z toba zgodzic , generalnie karnacja brazowa dla mnie jest ok tylko mnie martwi ze bez tych recesywnych genow nie ma blondu a czarnyi br膮zowy jest pospolitym kolorem -wlasnie to bycie pospolitym najbardziej chyba przeraza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hmmxcxc
w Polsce nieale ju偶 w takich W艂oszech na Wegrzech czy w grecji blondynke uwaza sie za bostwo,bo tam ma艂o,jeszcze naturlanych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
S膮 oryginalne rasy,kt贸re wpadaj膮 w oko,ale dla mnie mo偶e by膰 skrzy偶owanie Frankensteina z dzwonnikiem z Notre dam w zielonym odcieniu ufoludka aby mu tylko m膮dro艣ci nie brakowa艂o znios臋 niemal wszystko!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tylko aryjskiej...reszta to naw贸z:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
takie skrzyzowanie musi byc interesujace dla swiata :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dok艂adnie, mi si臋 podoba rasa bia艂a bo jest najbardziej zr贸偶nicowana - s膮 biali z blond, rudymi, czarnymi, br膮zowymi w艂osami, a tacy Czarnosk贸rzy to maj膮 tylko czarne albo br膮zowe w艂osy, Azjaci to samo, latynosi te偶 raczej nie s膮 blondynami, to samo kolor oczu, Azjaci i Afrykanie nie maj膮 niebieskich i zielonych oczu, a moim zdaniem zr贸偶nicowanie jest pi臋kne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no w艂asnie - gdyby nie by艂o rasy bia艂ej to nie by艂o by niebieskich ,szarych i zielonych oczu , jasnej karnacji, rudych czy blond wlosow i wgl wszyscy by wygladali tak samo tzn:br膮zowa lub czarna karnacja ,br膮zowe oczy i czarne lub br膮zowe w艂osy czyli generalnie br膮z ,br膮z i jeszcze raz br膮z oraz czer艅 i tak kazdy az do znudzenia ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No w艂a艣nie, najciekawsza w ludziach jest r贸偶norodno艣膰, a mieszanie ras doprowadzi do jej zaniku i wszyscy b臋d膮 bardziej podobni... :( wszystkie rasy s膮 r贸wnowarto艣ciowe, ale przez multi-kulti ta r贸偶norodno艣膰 jest niszczona :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rasowa
i coz tu poczac ? gdybym tylko mogla to nadrabialabym cala biala rase by byla rownowaga ,ale niestety to nie mozliwe...:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rasowa
No kobiety nie macie swojego wymarzonego typu mezczyzny ? i odwrotnie ? piszcie bo chcialabym poznac naprawde wiele opinii na ten temat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
@Rasowa - moze najpierw nieco sie doucz, zanim zaczniesz temat? Podpowiem ci, bo widze, ze inteligencja nie jest twoim atutem. Nie ma czegos takiego jak rasa hinduska czy arabska. Mylisz podstawowe pojecia rasy i POCHODZENIA, a to juz bardzo debilne z twojej strony. Sa trzy rasy glowne. Biala, czarna i 偶贸艂ta. Do rasy bialej zaliczaja sie mieszkancy Europy, Hindusi, Pakistanczycy, Afganczycy (ogolnie mieszkancy Azji Po艂udniowej) i Arabowie. Do rasy czarnej zaliczamy mieszka艅c贸w Afryki oraz wysp kanaryjskich, o typowym czarnym kolorze skory, kr臋conych wlosach, duzych ustach, szerokim nosie. Do rasy zoltej wchodza Chinczycy i Japonczycy (choc ci drudzy czesto sa klasyfikowani jako rasa biala). Mam nadzieje, ze wyciagniesz jakies wnioski z tej lekcji i na przyszlosc nie bedziesz robic takich 偶enuj膮cych bledow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarnych hojnie obdarzonych
:) :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 njsbsjbfsbdsjbf
m

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anabellla
m e zc z yz n pr zy p omi na j 膮c yc h Jo h n eg o D e e pa . C i e m ne , g艂臋bo kie oczy, sk贸 ra n ie za bia 艂a i nie za cie mn a, w艂 osy cie mn e, pi臋 kne ry sy.

Udost臋pnij ten post