Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W święta pogodziłam się z teściami i już ŻAŁUJĘ

Polecane posty

Gość gość

Zawsze do wszystkiego się wtrącali, narzucali swoje zdanie. Odwiedziny bez zapowiedzi, pretensje kłótnie...Nie zliczę łez, krzyków. Po prostu ochłodziliśmy z nimi kontakty. Jakieś odwiedziny raz na miesiąc, na dwa (a mieszkamy 7 km od nich) , żeby sprawdzic czy wszystko ok, itd Jednak dopadła mne świąteczna atmosfera i ich zaprosiłam... Wiecie co? Po prostu żałuję. Nie dosc, ze całe święta musiałam ZACISKAC ZĘBY- a to barszczyk za słodki, a to firana w oknie krzywa...teśc sie upił :/ I zaczął na nas krzyczec, ze cały rok go olewaliśmy, i on nie wie czy nam wybaczy !!! Przez to atmosfera przy stole była okropna! A dziś???? Teśc z drabiną wali do naszego mieszkania, ze tesciowa go wysłała karnisz wyprostowac, bo przez to nie mogła spac ! i sie martwiła!

Gość gość
wysil się bardziej marne prowo

Gość gość
to niech wyprostuje a co ci szkodzi

Gość nie boNIE
bywa ale zaluje sie RAZ

Gość nie boNIE
bywa ale zaluje sie RAZ

Gość gość
heheh moze i to nie prowo bo moja mama chciala tez sie u mnie rzadzic typu czemu nie posprzatalas i kiedy to zrobisz przed domem, ze kup sobie to a nie to teraz do domu. ja od razu postawilam jasno to moj dom moje pieniadze i robie jak chce i uwazam i tak za kazdym razem :) i teraz jak cos zaczyna to zaraz a zreszta zrobcie jak chcecie :) moja tesciowa naszczescie nigdy sie nie wtraca :D

Gość gość
up