Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randkawciemno

Randka z kurduplem poczytajcie jakie miał wymagania

Polecane posty

Gość randkawciemno
Facet wydawał się ok ale po tych tekstach że szuka pięknej blondynki z super charakterem to jego ideał ale jak nie znajdzie to będzie z ,, pustakiem'' dosłownie tak powiedział pustakiem to mało sie nie zakrztusiłam kawą :P wydawał się ok ale potym wyznaniu totalnie mnie rozłożył na łopatki. Do niego nic nie dociera on żyje w swoim świecie i skoro od tylu lat jest sam tzn że księżniczki brak a czemu to chyba każdy wie która normalna by takiego chciała :D ja jestem nienormalna że sie z nim spotkałam wiem i nawet z nim gadałam i śmiałąm bo go lubie ale jego myślenie i pustakowatość całkowicie zabiła we mnie jakiekolwiek uczucia do niego :P a pisze tutaj żeby dziewczyny wiedziały jakie głupole chodzą po świecie. Bo każdy powinien wiedzieć jaki jest i ludzmi z niższej rangi społecznej nie powinni oczekiwać jakieś bogini to chyba normalne i tyle :D

Gość randkawciemno
I jeszcze raz mówie nikt mi kosza nie dał bo ja nic do niego nie mam tylko go lubiłam i miałam nadzieje na bliższą znajomość bo jest z charakteru mega śmieszny i tematy były non stop ale no własnie jego pustakowatość i chęć szpanu rozwaliły mnie i dlatego nic mu nie odpisuje przeczytajcie dokońca a nie piszcie że mnie olano :D bo po prawdzie to ja go olałam bo mu nic nie odpisałam :P zraził mnie tym co napisał że szuka księżniczki pustaka i do kogoś takiego nie mam szacunku :) Nigdy nie zrozumi ludzi którzy mają siebie za niewiadomo kto a tak naprawde są mało atrakcyjni :D poprostu mnie to rozśmieszyło i tyle luuudzie :D nie doszukujcie sie co niektórzy jakis akcji olania :P ja nie lubie poprostu pustych ludzi co patrza tylko na wygląd sami niczego nie reperezentujący :)

Gość gość
Tak się rzucili z obroną jego, bo napisałaś, że kurd**el, to wszyscy się z nim solidaryzują

Gość gośćwwa
hahaha żałosny koleś, mi niedwno jakiś kurd**el,po tym jak go spławiłam, powiedział,że i tak nie jestem w jego typie, bo lubi szczupłe,drobne kobiety(ja 168/51 kg,więc rzeczywiście kawał kobity ze mnie), a mój facet,pewnie pomimo swojego wzrostu małego i słabo mnie ****** dlatego jestem wredna. Dodatkowo cały czas chamsko komentował wygląd innych osób na imprezie, widać strasznie zakompleksiony.

Gość gość
nie chcial cię mieć za dziewczyne i szczerze o tym powiedział, więc cię olał. Jesli do ciebie pisze, to tylko po to, żeby pogadać. A to, że ty nie chciałabyś być jego dziewczyną nie ma tu żadnego znaczenie. On pierwszy powiedział, ze mu się nie podobasz i będzie szukał innej.

Gość gość
Pypadek Randki jest podobny do gościa i kurdupla, to Randka została spławiona, a teraz krzyczy, że facet nie był w jej guście.

Gość randkawciemno
Jakie spławił? jak on do mnie wypisuje a to ja go olałam widzisz różnice?

Gość randkawciemno
Raz jeszcze pisze nikt mnie nie olał , facet po randce sie odezwał i chce mieć kontakt a ja nie chce :D i wcale sie tym nie smuce bynajmniej sie z tego ciesze :D co niektórzy tutaj nawet czytać nie potrafią :P

Gość gość
gdyby cie nie olał to bys tak tu nie piszczała, ze randka byla fantalna :D widac jestes na poziomie tego typa, równie tępa i glupia dzida :D

Gość randkawciemno
A to niech szuka :D krzyż na droge mu życze :D mnie to nie obchodzi bo ja mam go gdzieś :P nawet mu nie odpisuje bo w gronie znajomych nie mam pustaków za kolegów czy przyjaciół więc niewiem czemu mam to zmieniać :> powodzenia mu życze i oby znalazł :ale to bardzo wątpliwe jest bo która normalna chce faceta bez wykształcenia , pracy i karła gdzie przeciętna kelnerka z kawiarni jest wyższa od niego :D haha :P ja sie tym nie przejmuje tylko ten epizod jest dla mnie śmieszny i pisze :P i tak bym z nim nie była bo też sie cenie i dopóki by pracy nie miał to bym nie chciała z nim być poprostu lubiłam sie z nim pośmiać i to że mamy sporo wspólnych tematów :P

Gość gość
chce mieć kontakt koleżeński, nie podobasz mu się jako kobieta. Ciebie tak to dotknęło, że w ogóle nie chcesz się z nim zadawać, bo liczyłaś na coś więcej.

Gość randkawciemno
Nie piszcze , pierwszy raz zdarzyła mi sie taka sytuacja ażeby facet niczego sobą nie reprezentujący o wzroście trola stawiał kobietom takie wymagania tylko tyle :D i nie jestem masochista żeby z kimś takim być kto kłamie na temat wzrostu i w wielu innych rzeczach nawet jakby on chciał to ja nie chce ;p musiałby sie zmienić i znalezc prace wpierw napewno ażebym pomyślała nad tym :) Chce mieć faceta na poziomie :) A jak ci sie temat nie podoba to nie wchodz tutaj bo pewno jesteś taki sam jak on i sie z nim współusposabiasz :D haha :P

Gość randkawciemno
Liczyłam tylko na to że będzie normalnym facetem z którym od czasu do czasu sie spotkam i poplutkujemy narazie tyle i nic więcej bo po pierwsze nie ma pracy a to mnie odraża w facetach a gdyby znalazł i owszem lubie go bo fajnie się z nim dogadywałam. Nie widzisz istoty problemu tylko cały czas gadasz o olaniu. Jedyną osobą która tutaj kogoś olała to ja jego bo nic do niego nie pisze ani mu nie odpisuje.

Gość randkawciemno
Napisałam w celu ukazania problemu niektórych facetów którzy myślą że sa maczo i moga się bawić uczuciami kobiet. Otóż nie , bo ja mam go gdzieś i zablokowałam go , gdzie widzisz problem gościu? no gdzie pytam sie? Całkowita jest inna tematyka tego wątku a ty go rozpieprzasz pisząc głupoty wyssane z palca. Raz jeszcze pisze facet do mnie sie ODEZWAŁ i chce kontaktu i co jakiś czas sie spotkać u mnie ale ja mu napisałam że nie widze takiej potrzeby bo poprostu mi sie nie spodobał tym co na spotkaniu mi mówił o pustakach itp i go ZABLOKOWAŁAM tak JA GO ZABLOKOWAŁAM wniosek jest prosty kto kogo olał JA JEGO czy rozumiesz czy nadal nie?

Gość gość
jednak przeżywasz to kobieto. on może i pustak, ale ty też nie górnych lotów. błędy i wysokie mniemanie o sobie. liczyłaś na coś więcej, ale cię postawił do pionu. jesteście siebie jednak warci:P:D

Gość randkawciemno
Tutaj nie chodzi o olanie kto kogo tylko o to że Facet nie ma za grosz taktu bo przy kobiecie powinien sie zachować na poziomie a wiedząc że na rynku matrymonialnym jest zerem powinien mieć chodz w sobie troche pokory a nie szukać księżniczki i cieszyć się że nawet brzydula by go chciała tak brzydula chodz ja brzydka nie jestem bo adoratorów miałam i mam ale mówie o tym że Facet który jest : BEZ PRACY , BEZ STUDIÓW, NISKI (poniżej 170) to nie jest żaden rarytas dlatego pokory i szacunek powinien w sobie mieć a nie gadać mi o tym że jak nikogo nigdy nie znajdzie będzie z Pustakiem bo to chyba nie przystoi tak mówić dziewczynie prawda?

Gość gość
ale przezywasz ze dostałaś kopa, tzn kosza 🖐️ fascynujące jak mu d**e obrabiasz bo nie mozesz sie pogodzic jak taki frajer mogl cie olac, jeszcze dla kogo.. dla blondynki :D:D:D * tak tak wiem ze woli blondynki

Gość randkawciemno
Nie będe w kołko ci tłumaczyć że nie dostałam tylko on dostał bo jasno wynika z moich wypowiedzi. Wybacz ale jeśłi nie umiesz czytać nasza dyskusja nie ma sensu Ciao :)

Gość gość
Randka, jesteś nie tylko ślepa, ale też głupiutka, bo nie widzisz, że to TY dostałaś kosza. Tak, Ty. To on powiedział, że nie chce się z Tobą spotykać, co z tego, że pisze? Widać, że nie odróżniasz zainteresowanego mężczyzny od mężczyzny-kolegi, bo widocznie mało znasz mężczyzn i mało się w ich towarzystwie obracasz. Ktoś może być świetnym kolegą całe lata, mimo że nie jest zainteresowany umawianiem się z tą kobietą jako kandydatką na swoją dziewczynę i żonę. Ale przecież jesteś tak inteligentna, że zrozumienie czegoś tak banalnego przekracza Twoje możliwości intelektualne. P.S. Jestem kobietą. I nigdy nikomu nie wymawiałabym wzrostu, bo to żenujące, by się z czegoś takiego śmiać. Wyższy czy niższy, może być tak samo wartościowym człowiekiem, czyli jednak to Ty jesteś pustak. Co innego ten tekst, który C***owiedział, to już było poniżej pasa. Ale dobrze ktoś już tutaj napisał, że jesteście siebie warci.

Gość gość
ja myślę, że on dla żartu powiedział, że jak nie znajdzie to będzie z pustakiem tylko, że ty nie załapałaś :)

Gość gość
i poza tym co oznacza słowo "współusposabiasz" ?

Gość gość
Randka tak sie podnieciłas tym spotkaniem i tak idziesz w zaparte a gołym okiem widac że Cię to ubodło że taki mierny typek cie odstawił i możesz pisać sobie co chcesz i sie zapierac ze nie prawda w oczy kole co?

Gość gość
Ona nie dostała kosza, bo też nie była nim zainteresowana. Ona mu nie wygłosiła komentarza na temat jakich ona woli facetów, to na plus dla niej.

Gość Autorko wez wyjdź
i już tak nie przeżywa że cie olał.. sama napisałaś "stwierdził ze woli Blondynki i nic nie będzie z tej znajomości..." ON to zrobił pierwszy nie TY wyjdx w twarzą z tej sytuacji chciałaś zrobić z niego idiote zrobiłaś z siebie :P

Gość gość
A czy to ważne kto komu pierwszy powiedział? To, ze on wygłosił taką gadkę to świadczy że gość klasy nie ma, a umawiając się wiedział zapewne że ona nie jest blondynką.

Gość gość
jestes pusta skoro odrazu skreslasz kolesia ze bez pracy i szkoly moze prace stracil a studia przerwal bo mu nie odpowiadaly

Gość gość
i tak naprawde to Ty dostalas kosza i sie teraz glupio wymigujesz Jego wzrostem traktujesz powierchownie ludzi i keidys sama bedziesz tak oceaniana

Gość gość
"i tak naprawde to Ty dostalas kosza i sie teraz glupio wymigujesz Jego wzrostem traktujesz powierchownie ludzi i keidys sama bedziesz tak oceaniana" To chyba słaba groźba, bo już została oceniona :)

Gość gość
Anka napisz prawdę jak było, to że mi się nie spodobałaś bo masz małe piersi i jesteś gruba, to nie musisz mnie po forach od kurdupli wyzywać ! ja miałem chociaż tyle taktu że grzecznie c***odziękowałem za spotkanie i jeszcze zapłaciłem za pizzę i cztery cole które wychłeptałaś.

Gość gość
:D gościu ona była n a kawie, skup się