Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inasssssssska

Nikt mnie nie lubi

Polecane posty

Gość Inasssssssska

Nikt mnie nie lubi ;/. W klasie wszyscy sie ze mnie naśmiewają, mówią, że jestem głupia. Inni z podstawowej mnie popychają itp. Z gimnazjum również. Najgorsze jest to że osoby, które mnie nie znają, też mnie nie lubią. Próbowałam już wszystkiego aby mnie polubili. Byłam miła, dawałam parę razy spisać pracę domową, bardzo często byłam zabawna. A oni wciąż mnie nie lubią. Np. Taka jedna dziewczyna chciała pożyczyć wsuwkę, ale gdy ja chciałam jej dać to ona: 'ja nie chce od niej!!'. Albo taki jeden prymityw, cały czas mnie obgaduje, a sama jest niemiła. Chłopaki mnie popychają, albo przezywają. ;/. Nie wiem co mam robić. Nie jestem nie miła. Bardzo często chodzď sama na korytarzu, bo nikt ze mną nie chce. Jak sie na kogoś popatrzę to zaczynają się ze mnie śmiać. A jesli ktoś sie do mnie odezwie to mówi: 'Paulina co tam lubie cie.' a potem i tak sie ze mnie śmieją. Probowalam powiedziec wychowawcy ale nie podzialalo. Co ja mam zrobic? Juz nie daje z tym rady :/

Gość gość
doczekaj do matury , konca szkoly a potem zero kontaktu z osobami ze szkoly -szkolna przyjazn to bujda

Gość Inasssssssska
z mazowieckiego.

Gość Inasssssssska
moze masz racje @gość

Gość gość
bosze! post napisany bez błędów ort!!!!!

Gość blondasss 86
ja też tak miałem, a teraz spotykam znajomych w biedronkach, i stacjach benzynowych i ja sie z nich śmieje. wytrzymaj, dasz radę, nie poddawaj się. Ucz się, staraj się nie poddaj się. Nie dawaj sobą pomiatać. J

Gość Inasssssssska
02.01.14 [zgłoś do usunięcia] @gość ???????????????????????????????????

Gość Inasssssssska
@blondasss 86 dzienaa :3

Gość gość
to Ty chodzisz do liceum? bo to co napisałaś brzmi jak wypociny jakiegoś dzieciaka z podstawówki. może w tym tkwi problem, że jesteś za bardzo dziecinna? wydaje mi się też, że trochę mało samodzielna (patrz: skarga u wychowawcy). nie próbuj na siłę zyskiwać uwagi otoczenia, to zawsze pogarsza sprawę - bądź sobą, głoś odważnie swoje zdanie, nie przejmuj się innymi. i pamiętaj że grunt do czuć się dobrze z samym sobą - tylko wtedy inni będą mogli także nas polubić.

Gość gość
DO gimnazjum.