Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągle zawodzę się na ludziach

Polecane posty

Gość gość

Jestem sympatyczna, otwarta, wrażliwa, staram się być pomocna, ale jak widać to za mało, by być dla kogoś kimś ważnym. Ciągle ktoś mnie olewa, pomija, a ja nie potrafię tego tak po prostu olać, chociaż nigdy nie okazuję, że jest mi z tym źle.

Gość gość
to musisz być sobą nieźle zawiedziona?

Gość gość
Nawet facet ma mnie w czterech literach.

Gość gość
up

Gość gość
Ciepłe kluchy każdy wykorzystuje i zamiast szanować traktuje jak frajera, taka prawda!

Gość gość
A od kiedy to takie cechy oznaczają ciepłe kluchy?! Ja też taka jestem, ale potrafię też być przebojowa, towarzyska i mam swoje pasje. I ze znajomymi mam tak samo jak Autorka tego wątku. Problem leży w tym, że dziś ludzie są interesowni i tak długo udają przyjaciół, jak długo im ten ktoś potrzebny. Mi tacy pseudoprzyjaciele nie są potrzebni, wyrzuciłam ich ze swojego życia, a została garstka tych prawdziwych, lojalnych, na których wiele lat zawsze można liczyć. Nie ilość jest ważna, tylko jakość.

Gość gość
może za dużo się spodziewasz. ty stawiasz poprzeczki a może dla kogos sa one ponad sily. nikt nie jest idealny tak jak i ty zresztą jak myślisz inaczej masz problem ze soba

Gość gość
a zapraszasz kogos do domu ,to jest bardzo wazne,nie wystarczy byc milym.

Gość gość
Ale ja nie twierdzę, że jestem idealna, tylko że nie potrzebuję fałszywych przyjaciół, którzy są obok, gdy mają interes i błyskawicznie ulatniają się, gdy ja mam problem. A uwierz, ja też miałam poważne problemy w życiu i to zweryfikowało, kto jest prawdziwym przyjacielem.

Gość gość
Trzeba kogoś zapraszac do domu, żeby być przyjaciółka?

Gość gość
Gdy jestem komuś potrzebna to wiedzą jak napisać czy zadzwonić, kiedy to ja kogoś potrzebuję nagle nie ma nikogo bo każdy gdzieś jedzie czy coś...a ja tylko chciałam iść na głupi spacer po mieście :/

Gość gość sisi
A jakie to są niby te wieloletnie przyjaznie bo ja takich nie mam i nie znam.

Gość gość
Ile masz lat?

Gość Marta kuk
Witaj w klubie! Skąd ja to znam. Trzeba być asertywnym. Spotkałam wielu ludzi którzy bardzo mnie skrzywdzili swoim zachowaniem. Jak coś trzeba bylo załatwić to wiedzieli gdzie iść tym bardziej ze mieszkamy w uk a jak się nie umie mówić po angielsku to dobrze poudawać przyjaciela kogoś kto mówi płynnie. Wole być sama bez przyjaciół, jestem niezależna kobieta. Jestem typem samotnika i nie będę tego zmieniać.