Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaja000

dziewczyny czego nie lubicie w ubiorze chłopaków

Polecane posty

Gość gość
draski w gaciach, wczorajszych skarpet, tanich marynarek

Gość gość
koszula z długim rękawem a na niej koszulka z krótkim rękawem.Koszula wyłazi i gdzie tu sens?

Gość gość
gdy chodzą w majtkach założonych na spodnie

Gość gość
dresów nienawidzę , białych adidasów lub podróbek , rurek , spodni ze spadem jakby się zesrał w gacie

Gość gość
Brudnych wlosow, zgnilych zebow, tlustego brzucha, gaci w kroku, czapek z daszkiem, bluz z kapturem, pantofli lakierowanych jak dla pedzia i butow jak dla starego dziada, tlustego brzucha bleeeh ohyda, skarpet w paski

Gość gość
Damskich majtek, facet powinien miec bokserki a nie majtki

Gość gość
Fryzury na zapalke

Gość gość
Ja nie lubię: 1. Białych adidasów u facetów 2. Stylu typu Trybson z Warsaw Shore 3. Kolorowych koszulek z napisami (czyli typowe koszulki z Croppa) 4. Bluz z kapturem w stylu gimnazjalnych hiphopowców, podczas gdy on ma ponad 25 lat, a bluzy są w jakieś kolorowe paćki (typu Cropp) 5. Nie lubię, gdy facetom się wydaje, że idealny strój na imprezę to koszula w kratę a la cerata w kuchni (wtedy wchodzisz na imprezę, a tam 3/4 facetów w kracie). 6. Nie lubię, gdy facec***sioczą, że ktoś im próbuje wciskać na siłę spodnie-rurki i przez to są tacy uciemiężeni i w ogóle pedalizacja!!! :P Bez przesady, w sklepach jest mnóstwo normalnych dżinsów. Moi znajomi jakoś nie noszą rurek i nie płaczą, że nie można dostać normalnych spodni.

Czarnych skarpet i skarpet w romby Obcisłych spodni i obcisłych koszulek/koszul/sweterków Dżinsów z nadrukami na pół nogawki :)

Gość gość
Opierdzianych spodni brudnych

Gość gość
piżamy w dinozaury

Gość gość
A jaki k***a skarpety ma nosic facet -rozowe?

Gość gość
Ta biale najlepiej do garniruru.

Gość gość
Obraczki

Garnitur to wyjątek. Ktoś zapytał, ja odpowiedziałam. Chcecie to noście nawet kanarkowo zielone skarpety w różowe ciapki. Mnie się czarne nie podobają.

Gość bulala
Ja zawsze w dresiku latam, bo tak mi najwygodniej i łatwo się pierze

Gość gość
Rurek a zwłaszcza czerwonych, rozpiętej koszuli, różowych bluzek, czapek z prostym daszzkiem i to by było na tyle

Gość gość
spodni opuszczonych do połowy tyłka!!!

Gość gość
Ja lubię koszulki z kolorowymi napisami, a przynajmniej do pewnego wieku panów :P Za to nie lubię kapelusików i brązowych butów, takich ni to sportowych ni to eleganckich, nie wiem czemu, ale są wg mnie ohydne :)

Gość gość
dresów, połączenia dresów z kurtką skórzaną - to jest dopiero obciach; koszuli w kratę na imprezę, bluz z kapturem - takie to sobie po domu możecie nosić, obcisłych koszulek na krótki rękawek z ozdobami jak cekiny czy dziwnymi nadrukami - u grubszych panów to w ogóle działa odstraszająco; kolorowych rurek - dla mnie jak facet w rurkach łazi to już niedaleko mu żeby legginsy ubrać;); podkoszulek pod koszulę, rozpiętej koszuli na imprezę plus jakieś dżinsy i adidaski- fujj, wszytsko musi być ze smakiem - mogą być dżinsy ale nie tak; kamizelek, swetrów jak dla dziadka - w romby albo cholera wie w co tam jeszcze; sztruksów -bleee:( Coś by sie tam jeszcze znalazło.

Gość gość
a jest może wątek co się podoba w takim razie dziewczynom w ubiorze facetów?

dresów, białych koszul, czapek z daszkiem, koszul z cekinami, skarpetek zaciągniętych na spodnie dresowe (!!!), braku paska od spodni.

Gość gość
a jeszcze stylizacji na hiphopowca. Rozumiem dzieciaki ze szkoły, ale żeby facet przed 30. tak łaził, to masakra jest. Gaci w kroku, zakapturzonych, czapek z daszkiem, no to straszne jest. kalesonów, majtek jak u panny, brudnych skarpetek.

Gość gośćwwa
rurek powycieranych bazarowych jeansów obcisłych sweterków apaszek, pedalskich szaliczków pantofli ze spiczastymi wywiniętymi czubami koszul w kratę

Gość gość
up

Gość gość
co Wy macie do bialych adidaskow?

Gość gość
błyszczących bucików z czubkami białych adidasów szerokich spodni z krokiem do kolan płaszczy to może nie ubiór ale jeszcze: długich brudnych paznokci smrodu tłustego brzucha dredów, długich włosów

Gość gość
Zbyt ciasnych spodni (rurki u faceta?!), spodni spuszczonych w kroku, białych adidasków... Dresów też nie lubię.