Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ineedlove

Wzdycham do pewnego przystojniaka a on nic o tym nie wie

Polecane posty

Gość ineedlove
Ja jestem wolna od paru miesiecy, ale poprzednie zwiazki daly mi niezle po d***e, ze teraz jestem taka zachukana, niesmiala i brak mi pewnosci siebie. Boje sie, ze skoro z niego taki przystojniak a ja taka pocharatana uczuciowo, to zlamie mi serce :(

Gość gość
Skad wnioski, ze ten facet to choleryk z problemami?

Gość Ni_
może on jest zajety, dlatego uśmiecha się, ale nie wykazuje inicjatywy?

Gość ineedlove
Popytalam tu i owdzie i wiem jak sie nazywa jest po 30 -tce i jest wolny - tyle o nim wiem

Gość gość
najtrudniejszy pierwszy krok, pozniej juz latwiej przychodzi :) nie odwazysz sie to sie nie dowiesz i caly czas bedziesz mogla tylko marzyc

Gość gość
Przystojniak, lovelas,******cz ,jak zwal tak zwal, ale to nie jest typ niesmialy:)

Gość gość
Ja jestem przystojny, lubię się dobrze ubrać, ale mam trochę charakter z********* Po samym sobie mogę stwierdzić że dużo jest takich osób którzy myślą że jak przystojniak i dobrze ubrany to też musi być interesujący . Może i na ogół tak jest bo wygląd dodaje pewności siebie aczkolwiek zdarzają się wyjątki np. ja nim jestem. Także koleżanko nie napalaj się na kogoś kogo ledwo znasz i nie dodawaj mu na wstępie bo takie lalunie zaślepione wyglądem szybko mogą się rozczarować. Oczywiście po krótkiej rozmowie można kogoś wyczuć , no ale samym gapieniem się już nie.

Gość ineedlove
gosc 22:27 - jak mam rozumiec twoje rady? co sie za tym kryje? jak juz dane mi bedzie go poznac a okaze sie debilem to nie mam zamiaru dalej do niego wzdychac, jakas ostatnia nie jestem i sie szanuje. Wiem, ze przez gapienie niczego sie nie dowiem, dlatego chcialabym go poznac, zeby go sobie ewentualnie wybic z glowy jak bedzie jakis popieprzony

Gość gość
A czemu brzydali nikt nie chce, albo chociaz przecietniakow? Laska nie zna goscia ale wzdycha i sie slini, bo to przystojniak

Gość gość
a dlaczego przecietnych dziewczyn nikt nie chce? odwroc sytuacje...

Gość gość
a dlaczego przecietnych dziewczyn nikt nie chce? odwroc sytuacje...

Gość gość
Wlasnie, ze przecietna baba to nie ma problemow ze znalezieniem kogos, bo faceci sie tych pieknych boja. Moga o nich marzyc i wzdychac ,ale na tym koniec, na stale wybiora przecietna

Gość gość
no i tu sie nie zgodze, bo uroda nie grzesze a od ponad roku jestem sama. ale to osobny temat. Autorko odwaz sie!

Gość gość
Co za czasy zeby baby z chlopem lataly. Nic juz nie zostalo z prawdziwych mezczyzn, kazdy sie boi, czai sie, czeka, az najlepiej kobieta wszystko za niego zrobi. Prawdziwy facet jest zdobywca i ma satysfakcje, jak zdobedzie wymarzona kobiete. A tak w zwiazku tez bedzie taka niemota, zadnej inicjatywy tylko czekac na gotowe

Gość annoyer
Prawdziwy facet, o ile cos takiego istnieje, p******i opinie innych i robi co mu sie podoba. I wiesz co? Tobie gowno do tego:)

Gość gość
ja też wzdycham a on nie wie, temat jak najbardziej dla mnie, nawet nie wiem, czy go jeszcze zobaczę, pozostaje mi podryw na fejsie i modlitwa o to, żeby jednak przyszedł na te nasze zajecia jeszcze

Gość gość
ja tez do mojego J

Gość gość
chłopy, a wam głowa spadnie, jak my do was pierwsze zarwiemy? przestraszycie się czy co? niebrzydkie, mądre, wolne...

Gość gość
a ten niebieskooki brunet autorki to nie z okolic Białegostoku przypadkiem? o imieniu na D? bo tam taki jeden przed 30-tką mieszka piekny, ale on pewnie już żonaty :(

Gość gość
na pewno nie ten. takich opowieści tutaj setki

Gość gość
przystojny szuka normalna przystojna :-)

Gość gość
Może jestem brzydka ale uważam, że to przystojniacy powinni mnie podrywać a ja jak to kobieta mogę im dawać kosze.

Gość gość
popieram

Gość gość field 9
na szczęście nie uważam się za przystojniaka, więc pewnie nawet się nie dowiem jak to jest dostać kosza. omijam przykrość wielkimi krokami :P

Gość ineedlove
Wlasnie ja tez jestem niezwyczajna podrywac faceta, nigdy tego nie robilam, bo nie musialam, zawsze jakos facet przejawial inicjatywe, ale ja jestem po dlugoletnim zwiazku i widze, ze wiele sie pozmienialo w relacjach damsko - meskich.

Gość gość
Takie czasy - skoro chcesz tego faceta to sama musisz ruszyc tylek