Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coco chanel 42

moj kochanek ma 20 lat

Polecane posty

Gość coco chanel 42

Hej! Mam 42 lata, mój kochanek ma 19 ... Chciałam pogadać z kobietą która ma lub miała młodszego kochanka... Pozdrawiam.

Gość gość
Pamietaj jedno czym kozen mlodszy tym twardszy

Gość coco chanel 42
Hehe wiem...

Gość gość
to biesz go i sie nie zastanawiaj

Gość gość
Ja miałam młody to twardy i długo może:))

Gość gość
Nadstawiaj szparę i nic nie pisz.

Gość gość
kogo to obchodzi kim sypiasz. jak pieskiem bedziesz sie bzykac to tez sie bedziesz chwalic.stare a glupie i ze ktos ta prukwe chce pchac

Gość gość
Gościu a o czym chciałbyś czytać na erotycznym? O karabinach maszynowych?

Gość gość
jak miałem 20 lat spotykałem się z kobietą 31 lat :) 3 dzieci, mąż, który terroryzował ich. ona przy mnie czuła się bezpiecznie, graliśmy się regularnie do końca i takie tam :P ale to nie o to chodzi...... ona zaczęła bawić się w mojego sponsora czyli kupowała mi prezenty w zamian się z nią kochałem, z początku to fajne było ale później mnie to znudziło bo czułem się jak męska d***** a nie tego oczekiwałem i musiałem skończyć ten romans :-) było miło ale się skończyło wiec Tobie radze tak. jak jesteście szczęśliwi to bądźcie razem ale nie baw sie w sponsora :)

Gość gość
milosc nie zna wieku wiec zycze powodzenia i nie przejmuj sie co mowia inni bo tylko zazdrosc nimi kreco sa na to rozne sposoby i sa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta 👄 www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Gość stk
Do użytkowniczki Bezpruderyjna_dojrzała z forum Kafeteria (Miałaś na imię B.) Rozmawialiśmy kiedyś. Twój poprzedni mail, z którego pisałaś nie działa, a bardzo chciałbym się z Tobą skontaktować. Napisz proszę, jeśli przeczytasz to ogłoszenie. stud1992@interia.pl

Gość gość
starym prukwom zachciewa się młodych penisów :O

Gość gość
Mam 21 lat i wiem ze moi równiesnicy biorą starsze babki bo są łatwym łupem. Pragna mlodego ciala a same nie sa juz atrakcyjne (w porównaniu do jędrnej 20stki). No ale robią to właśnie chłopcy mniej urodziwi tacy którzy nie mogą liczyć na fajną laskę (a czasem na żadną) a hormony buzują :P wiec starsza babka koło 40 wiadomo poleci na młodego kutasia, byleby ktos chciał sie zająć jej stara cipka :P

Gość gość
jesteś młody i oceniasz coś o czym nie masz pojęcia Trzeba miec w sobie odrobinę klasy,odrobinę pokory i sporo mądrości-niektórym na tym forum tego(i nie tylko) brakuje. A do autorki:nie słuchaj tych,którzy w niewybredny sposób wypowiadaja sie na Twój temat.Życzę wszystkiego naj...

Gość gość
a co powiecie na to ,że od kilku miesiecy iskrzy między mną a o23 lata młodszym?.I oboje wolni. Dzisiaj juz przyzwyczaiłam sie do tematu i powiem ,że mnie kusi spróbować.Na pewno przeżycie niesamowite.Oczywiście decyzję podejmę bez względu na Wasze zdanie(o ile ktoś się wogóle wypowie) Nie myślę o związku,bo byłoby to komiczne.Myślę o kilku spotkaniach. Mimo tego,że byłam kiedyś mężatką to wtedy seks był tylko jednym z wielu obowiązków.Teraz to sfera marzeń...