Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Który hotel byście wybrali

Polecane posty

Gość gość

Oba w Bułgarii: 1. www.itaka.pl/wczasy/bulgaria/sloneczny_brzeg/hotel_ricka_2160.php?ofr_id=a4443522f330aea8a62a294ec71f14691b259ca35d3a471ba13e75280d0524da 2. www.beefree.pl/bee-free-sloneczny-brzeg-wczasy/diamond W drugim jest all inclusive w pierwszym go nie ma ;) Generalnie nastawiamy się głównie na zwiedzanie i dobrą zabawę w mieście i nie chcemy wiele wydawać za hotel. Który byście wybrali?

Gość gość
Pierwszy leży w spokojnej dzielnicy ale wydaje mi się ładniejszy - mimo iż 3 gwiazdki i jest mniejszy - 12 pokoi. Tylko śniadania - 1550 zł ale w okolicy jest bardzo wiele fajnych knajpek tak więc moglibyśmy się stołować codziennie, szczególnie, że Bułgaria do drogich nie należy. Drugi leży w samym centrum (dość głośno). Ma 4*, all inclusive i w terminie przeze mnie wybranym będzie kosztował zaledwie 200 zł więcej od pierwszego. 1750 zł.

na pewno nie to obrzydliwe blokowisko wokół kałuży z zupą bakteryjną jeden i drugi troche obrzydliwie babciowy, planuję bywać w takich po siedemdziesiątce :) ale jeśli już, to ten mniejszy

Gość gość
DO Bułgarii??? Matko toż tam komuna jeszcze nie wygasła :D Serio mówiąc, nie znam nikogo z moich znajomych podróżników kto wróciłby stamtąd zadowolony. Jak nie beznadziejne hotele, to bida z nędzą w okolicy, albo najgorzej jak kolega pojechał na tydzień z czego 4 dni lało a w Polsce w tym czasie piękna pogoda. Wybierz inny pewniejszy kierunek. Zabawa to jest w Turcji np. w Hiszpanii.

Gość azeteczkaaaa
Generalnie nie mam zbyt dużego wyboru z mojego miasta (Lublin ...) gdzie lata się jedynie do Bułgarii albo do Turcji. Tak to bym sobie poleciała do innego miejsca ale nie chce nam się jechać ponad 5 h do Warszawy (mieszkamy prawie przy granicy ukraińskiej). A że nastawiamy się głównie na zwiedzanie to hotel jest nam potrzebny jedynie dla przespania się i ewentualnie śniadań ;) Tak więc nie chcemy za niego płacić więcej niż 2000 zł. Niestety hotele w Bułgarii tak wyglądają - też mi się to niezbyt podoba ale w sumie zabytki prezentują się dość ciekawie.

Gość gość
Nie ma w tej cenie Turcji? Naprawdę wolałabym 3 gwiazdki w Turcji niż 4-5 w Bułgarii.

Gość gość
Jaki to termin?

Gość gość
18.06 Lublin 7 dni AI hotel Wasa - centrum Alanii Plaża Kleopatra - 1.849 zł ; Aska Kleopatra Beste taki sam termin 2.011 zł 3*

Gość azeteczkaaaa
Do Turcji lecimy w drugiej połowie września na tydzień (2 tygodnie to dla nas zbyt długo ...). I tam zarezerwowaliśmy naprawdę fajny hotel w dobrej cenie (2400- 5*). Ale pomyśleliśmy, że fajnie byłoby się jeszcze wybrać w czerwcu do Bułgarii - też druga połowa czerwca. Muszę przyznać, że mnie też te hotele w Bułgarii na zdjęciach trochę przerażają ale rozmawiałam ze znajomym Bułgarem i mówił mi, że jest tam pięknie (może dlatego, że to jego kraj?). I szczerze ? Tam nawet hotele za 2500 wyglądają tak samo brzydko.

Gość gość
Szczerze, jak miałabym stracić ponad 2 tysiące w Bułgarii to wolałabym sobie upolować tani bilet do jakiejś stolicy europejskiej i tam się poszwędać 4 dni. hostel, tani lot, tanie knajpy - Barcelona, Budapeszt, Praga, Londyn, Berlin......

Gość azeteczkaaaa
W zeszłym roku wypoczywaliśmy na pięknej greckiej wyspie - świetny hotel, wysoki standard, zabytki. Ale niestety z Warszawy. Powrót to trauma - 4 godziny lotu z turbulencjami, dwie godziny na lotnisku. Godzina krążenia po wawie. I 5h powrotu samochodem do domu w środku nocy. Z Lublina mamy do domu godzinkę ale niestety nie ma wielu lotów :(