Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnitkaLondon

Dziewczyny są kraje gdzie faceci doceniają naszą urodę

Polecane posty

Gość AnitkaLondon

Tu w Polsce całe życie czułam się jak zrobiona ze szkła, żaden facet nigdy nie powiedział mi niczego miłego. Wyjechałam do Wielkiej Brytanii i moje życie całkowicie się odmieniło. Co chwilę jestem zaczepiana przez przystojnych facetów o egzotycznej urodzie, którzy doskonale mówią po angielsku. Z jednym z nim zamieszkałam, bo obiecał, że nauczy mnie języka i znajdzie pracę. Znam go od tygodnia, niesamowity facet. Już mi dwa razy kwiatka kupił!

Gość prawictwo pospolite128
egzotycznej urodzie ? mieszkaniec Afryki ?

Gość gość
aż się spierdziałem ze śmiechu :D

Gość gość
pewnie araby. mnie średnio raz na dwa tygodnie jakiś oświadcza się na fejsbuku.

Gość AnitkaLondon
prawictwo pospolite128 Masz coś do czarnoskórych ludzi?

Gość AnitkaLondon
Pakistańczycy są tacy szarmanccy i wcale sie nie pchają ze mną od razu do łózka tylko najpierw zapraszają do macdonalda :)

Gość AnitkaLondon
Ktoś się pode mnie podszywa teraz. To nie ja napisałam ten tekst o MacDonaldsie

Gość Joker z batmana
Anita nie przesadzaj, twierdze że zależy to od podejścia danego człowieka, al e fakt faktem ludzie stali się u nas obojętni wobec siebie, osobiście zawsze dobrze się wypowiadałem o swoich rodaczkach, choć wiem że są i tacy co nie mają do kobiet za gorsz szacunku...

Gość gość
Jasne że nie ty . Araby hamburgerów nie jedzą

Gość gość
1/10

Gość AnitkaLondon
Polaki ani się umywają do czarnoskórych pod względem dlugości i grubości narządów :)

Gość gość
przynajmniej ma obywatelstwo czy siedzi na czarno i spierdziela na widok home office?

Gość Felixtus
być może ten link wkleję prawidłowo, jeżeli TAK to na fotkach są samotne 'przepięknej urody brytyjki' , które balowały w noc sylwestrową i wcale nie jestem zaskoczony, że Polki w UK mają ogromne branie http://www.dailymail.co.uk/news/article-2532094/Welcome-Britain-2014-Shameful-scenes-alcohol-fuelled-New-Years-chaos-spills-towns-cities-Britain.html

Gość Joker z batmana
do podszywaczy :D jeśli kobieta uważa ze obcokrajowiec jest lepszy, to ma do tego prawo, nie musicie jeździc po swoich rodaczkach co obrały taką drogę jak po łysej kobyle, to ich życie i wybory, piszecie jakby brakowało kobiet w Polsce, zacznijcie może inaczej traktować kobiety, to będą mieć o was inne zdanie, na razie reprezentuje większośc poziom buraczany, min ubliżając wlasnym rodaczkom od dziwek...narodził sie widzę nowy trend, swój po swoim jedzie :D wstyd

Gość gość
polacy to geje więc polki wolą obcokrajowców

Gość Felixtus
Dlaczego murzyn? Bo mają pały duże :D

Gość Magda2407
Wybacz kolezanko ale mieszkam w manchesterze i to ze zaczepiaja to normalne ale ciemno skorzy z natury lubią grube blondynki! Wiec sie nie dziwie ze granie na chate wziął w dodatku bez jezyka i pracy! Napewno gosc jest muzułmanem!:) zerznie porzuci...przejdzie ci zachwyt podrywami! Zapamietaj moje slowa!