Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melancholia wieczorową porą

Najpiękniejszy czas w życiu

Polecane posty

Czy macie w swoim życiu taki czas, ktory byl wedlug was najpiekniejszy? Kiedy byliscie po prostu szczesliwi, wszystko bylo idealne, proste ... Czy mieliscie taki moment w swoim życiu, jak czesto wracacie do niego pamięcią ?

Mam tak samo, zaczynam zastanawiać się czy to jest aby zdrowe... Uciekam tam i marzę, choc wiem,że tamten spokoj, szczescie nigdy nie wroci

Gość gość
mam 39 lat, najpiekniejszy okres to do 16 lat szkola podstawowa, pozniej tez w liceum niezle i jako 20-latka tez nie zle, teraz swoje dzieci .klopoty z mezem, nieszczesliwe malzenstwo, najczesciej wracam wspomnieniami do okresu szkoly , zero klopotow rodzice cie utrzymuja , najpiekniejsze lata zycia

u mnie to nie jest zdrowe, jest objawem choroby, ale co robić. jesteśmy wszyscy tylko niewolnikami własnego umysłu:)

Gość gość
czasy zerówki

Gość gość
chyba naoglądałeś się brazylijskich seriali, że tak przynudzasz

Nie jest to kwestia seriali tylko wydarzeń które miały miejsce w moim życiu. Wracam do okresu kiedy mialam 20 -24 lata, czasy studiów, wtedy wszystko bylo jeeszcze przede mna, mialam szczesliwą rodzinę. Potem posypało się przeokrutnie.

Gość gość
Najcześciej jest tak ze z czasem sie idealizuje i nie pamięta ówczesnych kłopotów, pamięta tylko miłe chwile

Zastanawiam się dlaczego mój umysł nie chce dać mi szansy. Nie chce otworzyć się na nowe. Trzyma mnie w przeszłości. Ona daje mi ciepło. Jest jak plaster na ranę.

Gość kasztankaaaaaaaa
u mnie zawsze było przesrane ale najlepszy czas to było narzeczeństwo:) I wtedy gdy miałam 14 lat jeszcze nie było zawodów miłosnych nie intereowałam sie facetami ale mialam swoje pasje koleżanki obozy harcerstwo wczasy poschody w lesie...

Gość gość
Kiedy zostałam mamą. Całe życie mam dobre relację z córką, bardzo się kochamy, obdarowała mnie wspaniałymi wnukami. Była ślicznym, mądrym i dobrym dzieckiem, nie sprawiała mi nigdy kłopotów. Jest dobrą matką, żoną, osobą wykształconą, lubianą w swoim środowisku.

Czyli tęsknimy za młodością i beztroską? Tęsknie też za miejsce, za osobami któremnie otaczyły, bliskimi

Gość gość
myślę , że upragniona emerytura z OFE