Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie jestem w stanie jeść jest mi ciągle niedobrze

Polecane posty

Gość gość

mdli mnie i tylko pije, ale teraz nawet herbaty nie moge pic, tak mi niedobrze :( i to na 100% nie ciaza

Gość gość
Grypa brzuszna. Jeżeli objawy trwają dłużej niż od tygodnia to idź do gastrologa, bo może jest to początek czegoś poważniejszego

Gość gość
juz kiedys mialam podejrzenie reflusku ale boje sie isc do gastrologa bo jeszcze mnie skieruje na gastroskopie :( a mnie juz od 8 dni to męczy

Gość gość
Przy refluksie powinnaś mieć kwaśny posmak albo zgagę, ale może to początek. Zrób sobie dietę odkwaszającą. Cytryna bardzo dobrze robi. Rano pół wyciśnij na pół szklanki wody. Świetnie absorbują wszelkie nieczystości jelitowe oraz łagodzą dolegliwośc***otrawy w galarecie. Ugotuj sobie pierś indyka albo kurczaka, wrzuć pod koniec gotowania trochę włoszczyzny, możesz wkroić 1 jajko na twardo i zalej przygotowaną porcją rozpuszczonej żelatyny.

Gość gość
Gastroskopia jest do przeżycia, a od razu wykluczy albo potwierdzi co jest. W Twoim przypadku im prędzej tym mniej się będziesz męczyła. Naprawdę nie rozumiem Twojego strachu. Ja miałam, jest to parę chwil i po sprawie. Mój mąż miał nieraz po 2 razy w miesiącu jak cierpiał na wrzody. Od razu lekarz wiedział jaki stan i jak leczyć. Dziś jest zdrowym człowiekiem