Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to oznaki ciazy czy choroby

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkie panie bardzo sie niepokoje bo okres mi sie spoznia( tydzien) a od okolo 10 dni pobolewa mnie podbrzusze tak jakbym za chwile miala dostac miesiaczke ale zamiast tego jest bialy sluz, brzuch mam powiekszony tez jak przed miesiaczka jak cos zjem to jest mi niedobrze ostatnio tez bardzo czesto boli mnie glowa( mozna powiedziec ze srednio co drugi dzien) choc przedtem to zdarzalo sie bardzo rzadko dwa razy czesciej tez oddaje mocz. Robilam test ale wyszedl negatywny czy ktos mial podobnie? Czy to moze byc oznaka jakiejs choroby?

Gość gość
może okres zaraz "przyjdzie", może wybierz się do lekarz (takiego rodzinnego) i powiedz jakie masz dolegliwości, to na pewno mądrzejsza głowa od nas wszystkich ;)

Gość gość
Na dolegliwosci za wczesnie. Oczekuj @ tym bardziej ze test negatywny.

Gość gość
to vidz na bete takie to trudne:?:/

Gość gość
na dolegliwości nie jest za wcześnie, przecież jak jest w ciąży, to to byłby pewnie 5tydzeń

Gość gość
Ostatnia miesiaczke mialam 21 listopada i do dzisiaj nic dlatego sie martwie na bete pojde we wtorek jesli miesiaczka nadal nie przyjdzie...

Gość gość
ale pewnie do wtorku będziesz się stresować, że nic nie wiesz, a przez stres okres dalej bedzie się spoźniał i koło się zamyka. idz lepiej jutro na bete

Gość gość
u mnie podobne objawy były jednak objawem ciąży, przy czym na mleczny śluz zaczęłam stosować lactovaginal bo też brałam pod uwagę infekcję. Tyle że u mnie test wyszedł pozytywny zaraz po dniu spodziewanej miesiączki. A robiłaś test z porannego moczu? to ważne.