Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy polećcie jakaś zmywarke

Polecane posty

Gość gość

dokłądnie chodzi mi o to jakiej firmy zmywarki są najlepsze :) jakie macie w domu, nie chodzi o cenę tylko o funkcjonalność i żywotność żeby troszkę mi pomogła, bo mam już dość stania przy zlewie :(

Gość gość
Bosch

Gość gość
Miele

Gość gość
bosh

Gość gość
Moim zdaniem miele to bardzo dobra firma, ale bosch jej w niczym nie ustępuje. Poza tym miele jest dużo drozsza, a jakość porównywalna.

Gość gość
Ja mam bosch 45 do zabudowy od 3 lat póki co idealnie

Gość gość
Siemens, ale to ponoć to samo co Bosh.

Gość Tylko electrolux
My kupujemy zawsze Ktualnie najwyzszy model i tak: U moich rodzicow dziala bez przerwy od 12 lat U mnie w panienskim mieszkaniu od 4 lat W mieszkaniu moim i meza od 2 lat - model zabudowany. Wszystkie o szerokosci 45cm.

Gość gość
Whirpool, ja mam jus druga,pierwsza ma 15 lat i jeszcze dziala bezproblemowo ale zmienilismy kuchnie. Super tez sa Bosh XML.

Gość gość
Siemens AEG bauknecht. Miele są za drogie w stosunku do tego co umieją

Gość gość
hotpoint

Gość gość co ma dość
Ja mam siemensa od prawie 5 lat i działa bez zarzutu

Gość gość
ja nie polecam bosha bo jest drogi a wcale nie taki żywotny. Ja mam w domu Ariston i kupiłam ją dlatego, ze wynajmując mieszkanie też miałam Ariston i byłam baaaaardzo zadowolona. Wszytsko domyte i suche. Moja mama ma Gorenje i jest dramat, czesc naczyn zawsze jest niedomyta. Szefowa ma Bosha od roku i juz wzywała serwis do naprawy.

Gość gość
Ja w poprzednim mieszkaniu miałam Boscha 45 i teraz to mieszkanie wynajmuję i zmywarka działa do dziś,a ma już 10lat. Przez te 10 lat NIGDY nie wzywałam serwisu. Jedyna rzecz,która się zepsuła to podajnik na detergenty.Najpierw wypadała taka sprężynka, ale można ją było włożyć, ale potem już wypadła na amen. Przez ostatni rok na tamtym mieszkaniu nie używałam podajnika (wkładałam tabletkę luzem),ale jak wynajmowałam to nie chciałam zostawiać lokatorom fuszerki i kupiłam taki podajnik w necie (ok.100 zł) i sąsiad mi wymienił. Teraz, w nowym mieszkaniu od dwóch lat mam też Boscha, ale60. Nie narzekam, chociaż wydaje mi się, że tamta stara zmywarka myła lepiej.