Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówa 26

Pytanie do dziewic i o dziewice Czy spotkalyscie sie czyms takim pytajnik

Polecane posty

Gość gościówa 26

Jestem skrytą osobą i nie obnoszę się swoim dziewictwem, ale nie wiem skąd niektórzy ludzie to wiedzą. Np. na stażu nazywali mnie "dziewicą orleańską", żartowali i pytali kiedy pierwszy raz, a nikomu się z tego nie zwierzyłam. Nie chodzi o to, że jestem brzydka i niby nikt mnie nie chce. Fakt, że raczej nie latam w miniówach (w workach też nie), ale przecież nie dziewice, mężatki też bywają skromne, nie przeklinają, nie malują i nie ubierają się wyzywająco itp. Czy Wy też spotkałyście się z czymś takim, że ludzie wyczuli Wasze dziewictwo, czy Wy takie coś wyczuwacie? A może to zupełny przypadek, że ktoś tak czasem zażartuje:) Mam 26 lat, rocznikiem 27.

Gość gość
?

Gość gość
poruszenie tematu przez ludzi jest przypadkowe, Ty reagujesz w jakiś sposób na to co mówią, a ludzie widząc reakcje brną dalej w temat.

Gość gościówka 26
Nie pamiętam, żebym jakoś szczególnie reagowała. Chciałam się dowiedzieć czy ktoś się spotkał z czymś podobnym.

Gość gość
Przypadek, wyluzuj, może powiedzieliby tak na każdą spokojną kobietkę, no chyba żeby wiedzieli że masz dzieci, a tak brak dzieci i faceta + skromność to mogą przypuszczać, ale to nie tak, że oni to widzą i wiedzą :D Do mnie na randce koleś kiedyś powiedział "jesteś dziewicą?, bo wyglądasz jakbyś była" hahaha, po piwku już był to śmiałość mu się zebrało. Teraz dziewicą nie jestem, a wyglądam tak samo, więc luuuzik.

Gość gościówka 26
Wiem, że nie widzą, bo nikt mi tam krocza nie oglądał:P Ok, dzięki za wypowiedzi, tak z ciekawości zapytałam;)

Gość gość
może jednak jesteś brzydka :o albo zachowujesz się jakoś niesamowicie powściągliwie, dziwnie reagujesz na żarty dot. seksu...

Gość gość
Zwykły żart, może jesteś taka sztywna i zasadnicza, zbyt poważna na swój wiek Gdyby powiedzieli ciotka niewydymka tez byś uznała ze wiedza ze podpuszczasz facetów a i nie dajesz

Gość gość
Bycie dziewicą w tym wieku to żenada i wstyd.

Gość gościówka 26
Nie narzekam na powodzenie, o seksie lubię żartować, mam poczucie humoru:)

ja się zarumieniłam przy mówieniu o czymś tam ale normalnie to się zachowuje jak seksualna i "normalna", mam takie samo poczucie humoru itd. tylko to było coś w kontekście seksualnym a rozmawialiśmy akurat o jakimś facecie, który mi się podobał znajomy trochę pożartował dostał kopa w kolano parę razy i się uspokoił;)

Gość gościówka 26
Żadna żenada i wstyd, nikogo nie kocham i nie chcę tego robić bez ❤️, to dopiero żenada i wstyd.

Gość gość
a może po prostu palisz buraka, spuszczasz wzrok na jakiekolwiek żarty o seksie? Albo jak panowie komentują panie, lub panie panów?

Gość gość
Pożądanie wystarczy, nie trzeba miłości żeby się ******.

Gość gość
i przez tyle lat nie znalazłaś nikogo kogo mogłabyś pokochać? bardzo współczuję

Gość gościówka 26
No chyba, że bezwiednie to robiłam, nie umiem pragnąć kogoś bez ❤️.

Gość pwmach
Ja przy wspominaniu na te tematy ostatnio przytaknełam, że jestem dziewicą i nikogo to nie obeszło, a w innej sytuacji dziewczyny nie mogły uwierzyć i drwiły ze mnie, że jak to możliwe w moim wieku??? Czy tak trudno zrozumieć że ludzie losy różnie się plotą i niekoniecznie obejmuję to oplatanie kogoś nogami? Może ci ludzie z pracy jakby wiedzieli, że naprawdę jesteś dziewicą, to nawet by tak nie gadali.

Gość gościówka 26
Mam problemy natury psychologicznej, blokadę, niskie poczucie własnej wartości, zawsze, kiedy robiło się "poważnie", ja brałam nogi za pas:( Byłam u kilku psychologów, ale na marne.

Gość gościówka 26
Pwmach, ile masz lat? Nie wiem, to nie jest dla mnie jakiś życiowy problem, tak z ciekawośc**pytam czy inni mają podobne doświadczenia.

Gość gość
I kiedy zamierzasz się nauczyć seksu? Jestes już stara!! Facet, którego kiedyś spotkasz bedzie wymagał juz doświadczenia w tym wieku!!! A ty co mu pokażesz zakało społeczeństwa??? Z reszta taka jak ty zasługuje tylko na prawiczka!!!!

Gość pwmach
Mam już 25, ta gadka była jak miałam 24.

Gość gość
Ja wyczuwam kobietę jak ma dni płodne i wcale nie żeby inaczej pachniała a jednak jestem niemal pewny

Gość gość
A prawiczek w twoim wieku to już totalna poracha!!! Mówiąc prosto przegrałaś życie!! Teraz albo zwiążesz się z jakimś małolatem, albo z jakimś niedorozwojem który nigdy nie *****ł!!! zaden normalny facet nie zechce starej dziewicy!!!

Gość gościówka 26
Mimo niskiej samooceny, nie uważam, że jestem jakąś zakałą społeczeństwa, wszak to moja bardzo osobista sprawa i społeczeństwo nie musi być wtajemniczone:P

Gość gość
"I kiedy zamierzasz się nauczyć seksu? Jestes już stara!! Facet, którego kiedyś spotkasz bedzie wymagał juz doświadczenia w tym wieku!!! A ty co mu pokażesz zakało społeczeństwa??? Z reszta taka jak ty zasługuje tylko na prawiczka!!!!" Tego gościa nie bierz na serio :) wymagać to może od czempiona z rodowodem, że nie będzie miał krzywego ogona :P czy coś takiego :P

Gość Joker z batmana
nie powinnaś dawać pożywki takim ludziom, sam fakt że próbują pogorszyć twoje samopoczucie - świadczy tylko o nich, spróbuj obracać to w żart, dziewictwo czy bycie prawiczkiem to nie powinien być powód do wstydu, ale ludzie lubują się w wyśmiewaniu innych, w grupie to każdy udaje lepszego, doskonale wiem że zarówno faceci i kobiety lubią koloryzować swoje zycie towarzyskie by być kimś :D olej ich lepsza kobieta która nie sypia z byle kim jak ktoś kto na siłę szuka partnera - czesto meczac sie z znim, byle pokazac że tez jest rozchwytywana

Gość gościówka 26
Gościu, nie rozumiesz i zbyt pochopnie oceniasz, mam nadzieję, że Tobie się układa.

Gość gość
jak sie czuje taka zatwardziała dziewica? to musi być straszne :D

Gość gość
czyli jednak, po prostu widzą twoje niskie poczucie własnej wartości kobieta zaspokojona, lubiąca seks = kobieta pewna siebie