Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówa 26

Pytanie do dziewic i o dziewice Czy spotkalyscie sie czyms takim pytajnik

Polecane posty

Gość gościówka 26
Dziękuję, pod warunkiem, że ukochany jest mi w ogóle "pisany", że się przełamię.

Gość gościówka 26
*i że się przełamię, tzn. nie będę się bała zaufać i zaangażować

nie wiem, dlaczego miałby to docenić, no ale może ona siebie doceni skoro to takie ważne. chyba z dziewicą trudniej zaspokajać popęd? nie wiem, tak mi się wydaje

Gość gościówka 26
O zaspokojenie popędu będę się martwić jeśli będzie coś na rzeczy, bo na razie to wiesz...;)

no, jakby ta miłość miała mnie odseparować od matki, wymazać parę rzeczy z przeszłości, naprostować zaburzenie osobowości i zaburzenia odżywania ZA DARMO to ja w to wchodzę ;)

Gość gościówka 26
Broken, najważniejsza jest praca nad sobą przy takich problemach.

Gość pwmach
Heh brokeninside, gdyby tak było, to bym się oddała takiemu brzydkiemu z wyrokiem, który mnie chciał wyrwać sześć lat temu :D

brokeninside87 zwroty których używasz ''u was'' ''wam'' są strasznie bezczelne i tylko pokazują jak małym jesteś człowiekiem. Robisz się k***a straszną gwiazdą i wydaje ci się, że stoisz ponad innymi. Braki to ty masz, ale nie w popędzie tylko w intelekcie.

michałku, co jest bezczelne? a jak mam mówić? u nas? nie bardzo rozumiem. jaśniej. praca nad sobą, łe. a u góry pisali, że serotonina z seksu:(

Gość gościówka 26
Broken, miałam na myśli raczej kochanie się, ale nie "rżnięcie", taka subtelna różnica;)

Masz się nie wywyższać, twój ton i zwroty którymi operujesz są mega w*********e.

Gość gościówka 26
Broken, 87 to Twój rocznik, też masz rocznikiem 27? No to jesteśmy rówieśnicami:)

Gość gościówka 26
Broken, nie rozmyślaj za dużo o swoich problemach, wiem jak to dołuje. Masz jakieś fajne hobby, pasję albo pozytywnych przyjaciół/znajomych?

Gość gościówka 26
Dziękuję za wypowiedzi, zwłaszcza te wspierające🌼 Dobrej nocy🖐️

Coraz bardziej nabieram przekonania, że aseksualizm to po prostu upośledzenie umysłowe. Co widać po tobie i po twojej koleżance heloizie. Choć chce wierzyć, że tylko wy jesteście wyjątkami i cała reszta aseksualnych jest normalna.

:D odkąd helojza jest asem, pisała coś o tym? to od przebywania ze mną.... siostrzyczka... to ... wzruszające;)

Może mi się faktycznie coś pomyliło, ale chyba tak. Zresztą obydwie jesteście projektami jakiejś mega zrytej osoby.

:) a Ty kim jesteś, kochanie, że się wypowiadasz na ten temat?:) heteroseksualny prawiczek "na-pewno-nie-projekt", jak mniemam?:)

Gość gość
broken, widze że oprócz zaburzeń psychicznych cięzko u ciebie z czytaniem z rozumieniem nikt nie pisał że leczy depresje, jak już że poprawia samopoczucie