Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak namówić do połyku

Polecane posty

Gość gość

Przeszło trzy lata jestem ze swoją obecną dziewczyną. Uwielbiam gdy robi mi loda, całe szczęście ona też bardzo to lubi. Zawsze jednak chciałem kończyć jej w ustach. Mówiłem jej o tym i ze dwa razy spróbowała ale kończyło się to ty, że szybko wypluwała. Kilka razy celowo nie ostrzegałem jej, że dochodzę ale to też nic nie dało. Czy ktoś ma pomysł jak zaradzić temu problemowi?

Gość gość
Napełnij jej usta bitą śmietaną albo czekoladą

Gość gość
wg mnie to nie jest problem tylko jestes jakis walniety... naogladales sie zbyt duzo p****li i mozg ci sie skurczyl od trzepania wacka.

Gość gość
p******* Cię - jakby chciała to zrobić to by nie wypluwała. Do szczęścia Ci to potrzebne? Że robi Ci dobrze nie wystarczy?

Gość gość
Ja łykam bo sama chcę, mój facet się nawet nie zająknął, że chce. Dziwnie by było gdyby to on to proponował.. Sama zainicjowałam. Minę ma zawsze genialną :p

Gość hdhdhhd
Ja zawsze wyluwam, jakby mi przyszla ochota polknac to bym to zrobila, ale nic na sile. Jestes autorze walniety ciesz sie ze twoja dziewczyna ci loda robi bo inni moga o tym tylko pomarzyc

Gość KammiLL
ja stosowałem ten środek na powiększanie członka z rspp.pl i dziewczyna mówiła, że smak spermy również się poprawił

Jak nie lubi, to nie namówisz. Niektóre tak mają, że smak spermy je odrzuca. Ja tak nie mam, dlatego zawsze połykam. Natomiast połączenie kwaśno słonego smaku spermy z czekoladą, albo jeszcze słodszą bitą śmietaną, wywołałoby u mnie odruch wymiotny.

Gość gość
Stare lodziary jestescie. Robicie to za darmo???

Gość gość
najpierw ty to łyknij, spróbuj jakie to "super" i zastanów się czy chcesz dziewczynę na to narażać :(

Wolę łyknąć spermę, niż wziąć do ust kapustę z grochem:O

Gość gość
no wlasnie najpierw polknij sobie i zobacz czy to smakuje .

Haha, nie reklamuj się tak bo się nie opędzisz od napaleńców :D

Już nie pieprz, ze tak źle smakuje. Na pewno jadasz gorsze rzeczy.💤

Nie reklamuję się, Jordi. Po prostu nie mogę sie nadziwić jakie problemy maja ludzie.

Na tym forum łykanie nasienia jest jednym znajistotniejszych problemów :classic_cool:

Gość kuczorek
No masz problem, ale chyba ze sobą. Ja w życiu bym nie połknęła- no chyba, ze mój mąż lubiłby patrzeć jak wymiotuję. Próbowałam, naciągnęlo mnie- bleee. Twoja dziewczyna też próbowała- jak widac ma podobnie do większości kobiet. Nie widzę tu żadnego problemu do rozwiązywania.

Na youtube znajdziesz bardzo romantyczny kawałek pod tytułem "Jak kocha " wykonawca jak dobrze pamiętam to Pierwotny Pastuch , puść jej wieczorem a napewno da się namówić ;)

Ale mnie dziwi to chrzanienie o tym jaka to s****a jest obrzydliwa. Wcale nie jest.

Gość gość
w rankingu na busby.pl widziałem preparat, który umożliwia zwiększenie ilośc**produkowanej spermy do 5x. to dopiero spust, jak na filmach, orgazm też musi być bardziej przyjemny

Eluana, trudno mi się wypowiadać o spe​mie, jednak wiem z doświadczenia że c**ki róznych kobiet smakują odmiennie :classic_cool: więc może i z mężczyznami bywa podobnie, i te które narzekają, mają faktycznie uzasadniony powód?

Nie rożnią sie za bardzo. Niektóre sa trochę bardziej kwasne, ale nie jest to szokująca różnica.

Na c**kach się nie znam. Kiedyś próbowałam wydzieliny ze swojej- mdłe i bez smaku, a faceci lubią to lizać. Feromony??

Nie no weźcie sobie wyobraźcie, ze facet robi minetę, po czym pluje z grymasem obrzydzenia na twarzy. Przecież jego partnerce wszystkiego by sie odechciało.:O A faceci analogiczną sytuację musza znosić.

Przykro mi Panie skalski, że rozczorowuję, ale c**ki to nie dla mnie!

Eee to chyba nie to samo, jeżeli partnerka potrafi w subtelny sposób pozbyć się spermy z ust to nie jest to taki zły widok :)