Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak namówić do połyku

Polecane posty

Ja tu nie widzę zbyt ścisłej analogii. Ale pewnie mam szczęście, że tak naprawdę nie musiałem nigdy kobiety namawiać... no chyba że takie udawane zmuszanie, w ramach erotycznej gry :classic_cool:

Gość gość
Nie namawiać zaproponować albo zasugerować. Jak kocha to połknie.

Już jej mówił. Dziewczyna widocznie nie lubi. Powinien to uszanować.

Gość gość
No zgadza się coś mówił że kończył w ustach ale wypluwała. Może jak by od razu połykała i nie smakowała to by się przekonała tak żeby nie czuła smaku.

Gość champtar
KammiLL ja stosowałem ten środek na powiększanie członka z rspp.pl i dziewczyna mówiła, że smak spermy również się poprawił" I na pewno zamiast garba na brzuchu masz teraz "kaloryfer" że hej . Masz miłą dziewczyne .

Gość Stormm
Kiedys jedna z moich znajomych kazala wprowadzic do diety serel homogenizowany i sok za ananasow a ograniczyc pikantne potrawy... Nie wiem czy cos to dalo twierdzila ze jest pyszna... Wprowadz zmiany w diecie moze sama doszuka sie smaku :-):-):-)

Gość gość
o Stormm to może być dobry pomysł.

O teraz się przeczytałam i widzie, że słowo gorzki pomylilam z kwaśny.:classic_cool:

Gość gość
wspolczuje dziewczynie ze z takim idiota jest

Gość gość
A czy jest jakaś co lubi z połykiem.

Gość gość
Powiem ci szczerze, że nie byłbym z kobietą która nie chce mi połknąć. Ona prędzej czy później to zrobi, tyle, że najwyżej nie z Tobą. Ja zawsze robiłem to z zaskoczenia i dziewczyny się przekonywały. Albo po prostu wymuszałem to na nich. One na nas też wiele rzeczy wymuszają. Walcz chłopie o swoje prawa i nie bądź c***a jak reszta. Co wy tak sobie dajecie wmówić, że nam nic się nie należy?

Gość onann
Zgadzam się z przedmówcą. Jak nie połknie tobie to połknie innemu. Moja 20 lat nie połykała, mało tego - loda robiła jak z łaski. Teraz, jednak po pewnym wstrząsie z jej winy, robi loda namiętnie jak nigdy, no i zaczęła połykać z własnej inicjatywy. Jestem zaskoczony i wniebowzięty:) Nie słuchaj co piszą panie skromnisie, które brzydzą się własnych facetów. Kochankowi, jak będzie tylko chciał nawet d..e wyliżą. Perswaduj łagodnie ale stanowczo bo będziesz czekał 20 lat, a ona połknie jakiemuś kolesiowi.

Gość gość
dobry tekst :D ale czysta prawda, ehhhh

Gość gość
Ale poprzez celowe nie mówienie jej co chciałeś osiągnąć? Poza nadszarpnięciem zaufania.

Gość gość
Coś jest w tych ostatnich postach. Poza tym jak tak bardzo zależy ci na seksie i to jest dla ciebie ważne w życiu a dla niej nie... to może nie jest odpowiednią dla ciebie osobą. Ty powinieneś znaleźć sobie kobietę, która spełni twoje zachcianki, a ona faceta, który nie będzie miał zachcianek. Trzeba się dopasować pod każdym względem a nie potem gadać: "Ja ją kocham, ale mi nie daje".

Gość gość
00:27 żałosny jesteś. Tam gdzie jest przymus, ram się kończy zabawa. Mam nadzieję że kiedyś cię któraś zmusi do zasadzenia znienacka wielkiego k****a w dupsko. W końcu potrzeby trzeba spełniać a co.