Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko ze szwagrem

Polecane posty

Gość gość
autorko , zal mi ciebie. twoj szwagier znalazl sobie k***e do posuwania. widocznie zona mu malo daje. a dziecku i mezowi , cholernie wspolczuje...

Gość aleksandra ala la
jednym słowem PATOLOGIA.

Gość gość
czesc

Gość gość
takie rzeczy i tak z czasem sie wydaja z uplywem lat nie zdolasz zachowac tajemnicy zobaczysz ze to kiedys wyjdzie i bedzie afera rodzina a w ogole niezle z ciebie ziolko

Gość szczęśliwa matka
Od dwóch lat po ślubie nie zaszłam w ciąże zrobiłam badania bez wiedzy męża okazało się że wszystko jest okej .Pani Doktor powiedziała proszę niech przyjdzie mąż ,zbadamy siłę plemników ale znając jego były by problemy . Sobie pomyślałam że spróbuję zająć się sama .Mąż ma brata dwa lata starszego ma rodzinę bardzo podobni do siebie . Mąż kazał mi się leczyć ,że wina zapewne po moje stronie poszłam na całość i przespałam się z szwagrem na dodatek powiedziałam mu że tylko chcę aby mnie zapłodnił i tak trzy trzy dni pod rząd tylko szybkie numerki od tyłu na pieska aby jak najwięcej spermy pozostało w mojej pochwie a w nocy mąż dorabiał uszy . Stwierdził że mnie nie poznaje powiedziałam mu że tak powiedziała Pani Doktór cały tydzień mieliśmy unikać seksu i tak pierw z szwagrem a wieczorem z mężem i stał się cud nie dostałam okresu ,mąż szczęśliwy jak urodziłam stwierdził że podobny jest do niego i chciałby mieć jeszcze dziewczynkę po dziewięciu mc nastąpiła taka sama jak za pierwszym razem sytuacja szwagier zasiewał mąż poprawiał muszę przyznać że mąż jest lepszy w stosunku ale mi się liczyło zapłodnienie ,Urodziłam córkę podobną do mnie wszyscy są szczęśliwi .Proponował mi szwagier żeby choć jeszcze raz absolutnie niema mowy on ma więcej do stracenia i musi trzymać mordę na kłódkę