Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dobra ludzie pytanie dziwne i medyczne

Polecane posty

Gość gość

sklejałam pewną rzecz klejem kropelką, ale nieostrożnie i trochę tej kropelki zostało mi na rękach, umyłam oczywiście ręce wodą i mydłem, osuszyłam, zrobiłam sobie makijaż i gdzieś po godzinie pojawił mi się okropnie duży wielki jęczmień pod okiem, bardzo puchł, ściagał i bolał - w aptece kupiłam ziele świetlika i gaziki jałowe i zaparzyłam te zioło i po 3 godzinach jęczmień odpuścił - wcześniej nigdy mi coś takiego nie wyskoczyło - czy to reakcja na kropelkę? jeśli chodzi o rzeczy do makijazu - użyłam tych samych, które używam od kilku miesięcy, po ktorych nigdy mi się nic złego nie zdarzyło

Gość gość
Nie. Twoja morda gnije juz

Wystarczyło potrzeć to miejsce oplutym złotem np. pierścionkiem. Może dziwny sposób, ale sprawdzony i działający :-)

Gość gość
ale że tak bez powodu morda mi gnije?

Gość gość
tak, mogło to być podrażnienie z owej zastygłej już kropelki na palcu

Gość gość
a jak to bolało okropnie, ja myślałam, że to zaraz pęknie jak purchawka, brzydkie i bolesne i chyba przez ten klej, a jak nie przez klej, to nie wiem, moze rzeczywiście się sypię w wieku 27 lat

Gość gość
No . Nalezy posmarowac glowka k****a i zejdzie

Gość gość
mogłas wetrzec sobie w oko troche kleju

Gość gość
całe szczęscie to puchło nie w oku tylko na dolnej powiece i pod nią - tam, gdzie się czasami sińce pod oczami robią, taki jakby mi siniec pod okiem napuchł i chciał pęknąć... swoją drogą dobry ten swietlik, że na taką purchawę podział, ja chciałam do lekarza, ale się obejdzie chyba, tylko się przestraszyłam mocno, pierwszy raz takie coś pieknego się na mojej twarzy pojawiło

Gość gość
obserwuj