Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WIEKSZOSC PRODUKTOW Z BIEDRONKI JEST DOBREJ JAKOSCI MOJA MAMA PRACUJE W

Polecane posty

Gość gość
to tak jak w lodach:lody o smaku coli.tzn glabie wyzej ze lody zrobione sa z cocacoli?

Gość gość
pzrestań już oszustko-autorko udawać różne osoby, pzrecież widać, ze to ta smaa osoba. nie znam nikogo np. kot mówi o swojej mamie - matka, a ty myslisz, że uwierze, ze nagle na jednej str. tematu pojawią się 2 osoby, których mamy pracują dla biedry i jeszcze nazywają je 'matami' przede wszytskim to w biedronce są duzo mniejsz eopakowania, musztarda z kamisa prawdziwa ma więcej gramów niż ta podrabiana dla biedronki, a co więcej skład jest inny, wiec wypoad z tą reklamą

Gość gość
przestancie sie licytowac ,nie jestem patologia ,kupuje w Piotrze i Pawle ,Almie i rowniez w Biedronce niektore rzeczy ,klocicie sie o cole itp o wyroby ktore sa niezdrowe obojetnie gdzie kupione

03.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość no niestety dopoki polacy beda sie zachwycali tym s****wem doputy wszelkie odrzuty z tasm produkcyjnych calej europy beda szly na nasz rynek, bo po co cos lepszego skoro polski konsument szczesliwy, popije wodka, zagryzie sledzikiem, przepali i wszystko smakuje doskosmiech.gif przeczytaj co napisalas :O Mi odpowiada jedzenie z biedronki i ma w d***e co kto o tym mysli

03.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość przestancie sie licytowac ,nie jestem patologia ,kupuje w Piotrze i Pawle ,Almie i rowniez w Biedronce niektore rzeczy ,klocicie sie o cole itp o wyroby ktore sa niezdrowe obojetnie gdzie kupione Zgadzam sie mnie tez stac na te drozsze sklepy ale przeplacac to juz nie lubie

Gość gość
Rubinowa jesli sie zgadzasz ze mna do dlaczego zglaszasz do usuniecia

Gość gość
a to sie ciesze ze ktos mysli tak jak ja

Gość gość
dokladnie

Gość gość
tak