Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Moja matka kieruje się emocjami

Polecane posty

Niestety kobieta nie umie działać, myśleć, knuć tylko od razu z awanturą, emocjami co nie wychodzi nikomu na dobre. Teraz chcę zemsty na moim szefie i chcę mu urządzić telefoniczną awanturę, a tutaj ewidentnie ktoś musiał na mnie donieść albo inne powody dla których szef mnie zwolnił. Ja chcę się dowiedzieć tego w spokoju bez kłótni i chcę odejdź z godnością, liczę że znajdę inną lepszą pracę.

Gość gość
ty ukryta lepiej się prześpij, bo ty już karierę zrobiłaś. Więcej już nie musisz robić. Szczyt swoich możliwości już za tobą 🖐️

Gość gość
tyle żeś osiągnęła w tej ochronie, to trzeba się cieszyć tym, afiszować...ba, uczcić nawet!

Gość gość
...tylko zrzuć trochę kilogramów, bo od przeżarcia upa rośnie. A jak jesteś młoda to jeszcze dasz radę. Tylko, gdzie ty takiego szefa znajdziesz jak ten ostatni, co dawał c**pracę chociaż na niego knujesz? :(

Gość gość
tak więc prawdunia ucz się i pracuj, to nie będziesz mieć czasu tyle wpierniczać co wpierniczasz. I przede wszystkim na zdrowie ci to wyjdzie, A jak już wyzdrowiejesz (znaczy załatwisz sobie rentę na głowę) to wtedy będziesz jeszcze mieć całą młodość na zostanie takim dyrektorem jak ten co ciebie zwolnił. Czego ci życzę i idę spać ....