Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy związać się z nim

Polecane posty

Gość gość

Hej opowiem wam moją historię i proszę o rade. Mam dopiero 26 lat a już jestem 4lata po rozwodzie/Mam synka co ma 5latek. Wcześnie wyszłam z mąż i to jeszcze bardzo zle. Od początku byłam bita itp. po rozwodzie był mąż wyjechał za granice wogole nie interesuje sie dzieckiem i może i dobrze. od tamtej pory nie potrafię zaufać facetom. Przed wakacjami przypadkowo poznałam pewnego pana. Bardzo miły kulturalny. Poznałam go u koleżanki przyniósł jej jakieś papiery. Akurat wychodziłam padał deszcz ona powiedziała mu żeby mnie odwiózł bo jedzie w tą samą stronę co ja. Zgodził się pojechałam z synkiem z nim. Potem przypadkowo spotkałam go w galerii zaprosił na kawe poszłam pogadaliśmy chwile. Wymieniliśmy się nr. Powiedziałam koleżance że go spotkałam opowiedziała mi o nim że to jej wujek i jest wdowcem. Pewnego razu zadzwonił spotkaliśmy sie na kawe. I tak jakoś potem było kino kawa spacery zaczęliśmy się częściej spotykać. Traktowałam to jako przyjacielskie spotkania bardziej dla tego żeby gdzieś wyjść. Ale od pewnego czasu zaczęłam na niego inaczej patrzeć zaczęliśmy się przytulać czasem pocałować. W sylwestra przespałam się z nim. A on zapytał że nie chce mnie wystraszyć ale chciałby związać się bliżej ze mną. Wszystko mi się w nim podoba tylko że ma 57lat. Co mam zrobić? Jakieś rady?

Gość gość
Ciagnij mu dalej . Zdechnie to znajdziesz kolejnego.