Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asialukasz

Czy moge miec okres podczas ciiaży

Polecane posty

Gość asialukasz

Witam, moja mama bedąc w ciąży ze mna, miała okres do 3 miesiąca ciąży , czy jest to możliwe ze też moge tak mieć.? Zaczne od tego że mój cyk trwa 31 dni.Trzy miesiace temu okres spóźniał mi się 4 dni czyli cykl trwał 35 dni, natomiast od dwóch miesięcy wyregulowała mi się @ i dostaje co 28 dni, @ jest bardzo skąpa i do tego często pobolewa mnie podbrzusze. Czy to może być ciąża

Gość gość
test lub beta wszystko. Ci wyjaśni ... ale skoro masz regularne .. to marne szanse ..

Gość gość
jakis czas temu tez jedna zalozyla podobny temat i wyszlo ze jest w ciazy w II trymestrze z tego co pamietam. ale nie znaczy ze zaraz i ty musisz byc. zrob test

Gość gość
Nie ma takiego czegoś jak okres podczas ciazy. A gdyby się zdarzyło że jestes to są to PLAMIENIA A NIE OKRES

Gość gość
Każde plamienie podczas ciazyy jest złym sygnalem

Gość gość
Okres jest niemożliwy podczas ciazy że względu na zmiane gospodarki hormonalnej. Twoja mama najwyraźniej miała PLAMIENIA w I trymestrze

Gość gość
wez tylko pod uwage ze czesto kobieta ktora ma takie plamienie nie wie nawet ze jest w ciazy wtedy latwiej nazwac to okresem, nawet moja gin uzywa takiego terminu. widzisz plamienie jest w ciazy zas okres kiedy wypada w terminie a ty nie wiesz ze w tobie rozwija sie zycie. latwiej tez nazwac to okres gdyz plamienie bywa nawet chwilowe a gdy kobieta uzyje slowa okres wiadomo ze chodzi o dluzsze krwawienie.