Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mucio

Zakochałem się od pierwszego wejrzenia

Polecane posty

Gość mucio

Witam was wszystkich, nigdy nie pisałem na forach. Lecz pomijając to przejdę do tematu. Mianowicie czuję że w końcu znalazłem swoją drugą połówkę. Mimo iż się znamy niecałe 3 miesiące to na prawdę moje serce bez niej nie umie bić. W imprezę sylwestrową powiedziałem jej że ją kocham i nie chce jej stracić ani by ona mnie opuściła kiedykolwiek. Problem nasuwa się tu, iż rozmawialiśmy na balkonie, żartowaliśmy sobie i powiedziała do mnie coś typu że tak długo nigdy nie wytrzymała jeszcze z chłopakiem, na co ja zapytałem jak mam to odebrać ? a ona że niby to faceci z nią nie wytrzymywali. Na prawdę czuję w sercu motyle jak z nią jestem lecz się boję ze jej się znudzę w końcu :( Błagam, powiedzcie mi co mogę zrobić by ta miłość trwała ciągle i by była odwzajemniana. Postanowiłem sobie że będę walczył o nią każdego dnia i się starał. Lecz proszę powiedzcie mi i doradźcie co mogę zrobić by to się pięło w samą górę ???

Gość gość
SKACZ!!!

Gość gość
kupuj jej codziennie kwiaty i bombonierki aby nie przestawała o tobie myśleć

Gość gość
ja też jestem zakochana niecałe 3 miesiace, ale on tak o mnie nie myśli ani nie pisze

Gość gość
dbaj o nia. po ile macie lat?

Gość gość
Wiara kochanieńki czyni cuda, ja o mojego walczę trochę dłuzej niż 3 miesiące, nawet powiedział,że też mnie kocha, po czym mnie zostawił, ale znowu walczyłam, są rożni ludzie, kazdy zwiazek jest inny, rob co czujesz, mnie serce chyba nigdy nie oszukalo - gdy rzucil mnie 1 chlopak, nie walczylam odpuscilam sobie, po 3 tygodniach mi przeszedl, 2 chlopaka rzucilam sama, czulam,ze to nie ma przyszlosci mimo iz kochalam go i tesknilam po rozstaniu za nim, i moj 3 obecny , ktory jest tak dziwny, zagubiony, ktory tak nie wie czego chce, a zarazem jest wart wszystkiego i wiesz co sobie myślę wtedy - jest tyle związków, gdzie wszystko z początku jest piękne, ale pozniej przychodzi rutyna, rozstania,kryzys, nuda, a ja czekam,że to piękne dopiero nadejdzie. :)

Gość gość
kobiety w kwestiach damsko męskich są najgorszymi doradcami, unikaj ich porad jak ognia, bo wszystko spierniczysz