Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oby sie udało

Jak myślicie udało mi się

Polecane posty

Gość oby sie udało

Hej a więc tak @ miałam 8.12.13-14.12.13 a cykl trwa 26 dni zazwyczaj regularny jest :) 15.12 kochałam się z moim facetem do końca nie wiem czy miałam dni płodne bo różnie się mówi... Dziś wypada mi planowana @ ( oby jej nie było :P ) Powiem tak czuję się tak jakbym miała mieć @ tzn już wcześniej czułam kłucie delikatne jajników, bolące piersi. Szczególnie dzisiaj piersi mnie strasznie bolą i są nabrzmiałe. Co sądzicie? Udało się czy jednak myślicie, że będzie @? :(

Gość gość
jbkjb

Gość gość
albo dostaniesz okres albo nie. Objawy o niczym nie świadczą

Gość pandamandala
jesteś w ciąży gratulacje :) mysle tak na sto procent

Gość oby sie udało
Wiem, że objawy nic nie znaczą ale mam cichą nadzieje że jednak będzie dzidziuś :D pandamandala obyś miała racje :P

Gość goscgoscgosc
twoja zapłodniona komórka sie mnoży, hormony sięwydzielają, bolą piersi, macica sie rozrasta boli podbrzusze, no kochana, ciąża jak malowana :) :)

Gość oby sie udało
Miejmy nadzieje! :D Poczekam jeśli okresu nie będzie zrobię test :D Kiedy najlepiej zrobić test? :)

Gość gość
test można robić w dniu spodziewanej miesiączki, także zrób test z porannego moczu, powinien już wyjść w razie ciąży.

Gość oby sie udało
Ok dziękuje :) Nie chce się napalać za bardzo bo zawsze z tego nic nie wychodzi... Nadzieja we mnie jest tak czy siak! :D

Gość gość
Nie widzisz, że robią sobie z Ciebie żarty? Na 80% nie jesteś w ciąży, a dzień w którym się kochałaś był niepłodny.

Gość gość
Nie jesteś w ciąży! Ludzie, czemu wy tacy naiwni jesteście?! Kobietom pragnącym być matkami też odwala w dekiel. Kafe się radzisz czy w ciąży jesteś?? Po seksie w dni niepłodne?? OK, zdarza się, ale rzadko, więc statystyczna odp. brzmi NIE, NIE JESTES W CIAZY.

Gość gość
chce zajsc w ciaze. zbieram co miesiac palcem sperme z brzucha i wkladam ją sobie do srodka. zbieram tez czesto ze zlewu, gdy moj zdzichu umyje swoj sprzet po seksie.

Gość gość
O! I to jest pomysł!:-D

Gość gość
kobieto przecież one sie z ciebie naśmiewają a ty to łykasz :p obrzmiałe piersi są też przed okresem kochałas się dzień po miesiączce więc to jest dzien niepłodny! skoro chcesz dziecko to musisz częściej uprawiać seks niż 1x mc wyluzuj!

Gość oby sie udało
Może Was to zdziwi ale zrobiłam test i są 2 kreseczki :) Przepraszam bardzo ale czy myślicie, że tylko raz w miesiącu się kochaliśmy? Napisałam że 15.12 sie kochaliśmy ale do tego że różnie się mówi czy są to dni płodne czy nie :D mniejsza z tym....

Gość gość
no to gratulacje! życzę lekkich 9 mc i zdrowego dzidziusia! powodzenia :)

Gość gość
oczywiscie ze moglas zajsc w ciaze, masz bardzo krotki cykl, idealna owulacja powinna wypasc ok.20.12, powtarzam idealna ale w naturze rzadko jest cos idealnego; zazwyczaj owulacja wystepuje kilka dni wczesniej, do zaplodnienia nie dochodzi od razu po stosunku, idz do lekarza i on c***owie, kiedy moglas miec owulacje i wytlumaczy dlaczego przy takim cyklu stosunek dzien po zakonczeniu okresu mozna zajsc w ciaze