Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze o odpowiedz wasza

Polecane posty

Gość gość

okres spoznia mi sie dziesiec dni a test trzy dni temu wyszedl negatywny. Czy mimo tego moge byc w ciazy?

Gość gość
dodam że tydzień temu miałam objawy jak na okres, bóle brzucha, bolące piersi ale wszystko ustało. Nie wiem dlaczego ten okres sie spoznia. prosze o wasze wypowiedzi

Gość trytry
Nie stresuj się to może być powód opóźnienia się okresu. :)

Gość gość
zrob jeszcze jeden test lub bete. ah powiem tak ja robilam 4 razy pink test i wszystkie negatywne a bylam juz w 12 tygodniu. okazalo sie ze w aptece (w moim miescie sa tylko 2 roznyh firm) mieli jakies niby promocje na testy te byly jakies felerne a zamiast je usunac ze sprzedazy i stracic woleli wciskac ludziom.

Gość gość
nie stresuje sie niczym, poprostu już tydzien temu myslałam że bedzie okres. Minelo dziesięć dni i nic. Robiłam test przed sylwestrem zebym mogła pić z czystym sumieniem, ale teraz zastanawiam sie czy wynik mógł być nieprawidłowy. To możliwe?

Gość gość
mam nadzieje ze nie trafilam na felerny test!

Gość goscgoscgosc
Nasiusiaj spowrotem na zużyty test i sprawdź o ile go nie wyrzuciłaś, może dojdzie druga krecha.

Gość gość
we wczesnej ciazy tak, Twoj organizm moze wytwarzac mniejsze ilosci hormonow z poczatku i dopiero za jakis zas zacznie sie normowac. spokojnie. nawet jesli jestes w ciazy i wypilas nic sie nie stanie. zanim plod zacznie przyswajac substancje odzywcze mija troche czasu nawet to 3 tygodni. w pierwszej ciazy na poczatku przyjmowalam mocne leki az do czasu gdy sie dowiedzialam. kup test innej firmy i tyle i zrob z porannego moczu dla wiekszej pewnosci

Gość gość
bardzo dziekuje za odpowiedzi :)