Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co się stało

Polecane posty

Gość gość

Boję się Marcina zapytać bo mi powie a jest tak przerażony że boję się spytać. Coś u niego w pracy dwa tygodnie temu, coś się strasznego stało. Znam go bardzo dobrze, on nie bał by się nawet strasznych rzeczy taką ma pracę a zaczął pić do utraty przytomności, nie pił, po prostu siądzie, pije i nic nie mówi aż padnie :( pytałam się co robi to powiedział że boi się snów, koszmarów :( teraz leży obok mnie, namówiłam go by nie pił, śpi, skulony w kłębek zalany potem i koszmary jakieś ma :( nie wiem co robić

Gość gość
typowe objawy delirium tremens występujące u przepitych alkoholików z krzywymi buraczanymi ryjami

Gość gość
nie, to nie ma nic wspólnego z alkoholem, on nie upijał się. wrócił z pracy i tydzień pił, najpierw cztery dni nie spał, zaczął pić grzeczny by paść i nie pije bo poprosiłam a koszmary straszne ma :( coś strasznego w pracy u niego się stało. Marcin się boi :( Coś się stało, boję się zapytać co bo mi powie :( a jak on się przeraził to horror jest dobranocką dla dzieci męczy się strasznie, kocham go i pomóc chcę jezu! co się z nim dzieje przez sen! tak stara mi się ściemniać. coś się stało, coś strasznego :(