Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostawiłam chłopak przed sylwesterm

Polecane posty

Gość gość

bo nie kupił mi sukienki i nie chciał zabrać do drogie restauracji. On teraz przeprasza i płacze że kocha. Ale chyba kłamie i poszukam innego

Gość gość
Jak facet nie chce spełnić zachcianek swojej kobiety to na 100% jej nie kocha. Poszukaj sobie bardziej wartościowego mężczyzny, który będzie dbał o Twoje potrzeby a nie tylko o swoje.

Gość gość
Właśnie. Teraz może i płacze, ale jak mu wybaczysz znowu będzie to samo.

Gość gość
Za Sylwestra? Boże... Miłość jest na wiele lat może i całe życie. To ty go nie kochasz i jesteś małostkowa i niedorosła

Gość gość
nie nie jestem. Ja cię cenię i chcę szacunku. On chciał spędzić Sylwestra ze mną w domu a mnie to nudzi po prostu bo co ja mam z nim robić całą noc?

Gość gość
Kobieta musi być wymagająca i kropka. Autorko, na pewno znajdziesz kogoś, kto na Ciebie zasłuży. :-)

Gość gość
Autorko twój chłopak to gnida i ś****wo Jak tak można traktować kobietę?! Cham i burak.

Gość gość
Mało powiedziane!

Gość gość
nowa sukienka to obowiazek na sylwestra, co miesiac przynajmniej pol pensji powinien oddawac!

Gość gość
autorka to kolejna polska k***wka

Gość gość
tego olej poszukaj wartościowego faceta, takiego co jak p*****lnie ci w ryj to się nakryjesz nogami, wtedy będziesz wiedzieć że masz chłopa a nie płaczka

Gość gość
Autorka jest zwykłą d****** Kupno sukienki to też sponsoring. Jednak nie ma już porządnych dziewczyn. Same tanie d***** w Polsce.

Gość gość
Jaki sponsoring? Troszeczkę się rozpędziłaś :-). Nie ma nic złegow ttym, że kobieta chce być adorowana. Prezenty i gesty pokazują, czy facetowi zależy. Jak chciał postawić na swoim, nie licząc się z pragnieniem autorki to nie dziwi mnie jej reakcja.