Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szklanka z mlecxkiem

czy bank da nam KREDYT

Polecane posty

Przepraszam ze tu ale na ogólnym nikt nie odpisuje i Mamy działke i dom w stanie surowym otwartym(mury nakryte dachem) Nie mamy żadnych kredytów nawet telefonu kom na umowe. Nie płacimy żadnych rat. Interesuje nas Kredyt hipoteczny na wykończenie dołu -chcemy wziąc 90 tysięcy na 10-12 lat rata 870-1070(wg kalkulatora) Mamy umowy: ja na czas nieokreslony na 1600 brutto czyli 1181 netto i mąż na 3500 brutto czyli 2480 netto na rok(co roku przedłużają). Mamy szanse na kredyt? Mamy 4 miesieczne dziecko

Gość gość
myślę że tak ja właśnie dostałam kredyt na 20 lat, na 90 tys przy zarobkach 2,5 tys miesięcznie. Rata niecałe 800 zł. Jestem sama.

Gość gość
te 2,5 tys jest już na rekę.

na 20 lat 90 tysiecy i rata 800? Jakaś duża....to kredyt hipoteczny? Bo z tego co sie orientuje u nas bank powinien dom potraktowac jako wkład własny i kredyt bedzie tani. Biorac 90 tysiecy oddamy 125 z tego co wyliczalam.

Gość gość
ktos jeszcze moze sie wypowie

Gość gość
przy racie około 800 zł miesięcznie płaconej przez 20 lat oddasz bankowi około 190 tysi:-o

Gość gossscc
tak, na 100%dostaniecie kredyt, znam ludzi troche zadluzonych i podostawali wiec WY na bank:D