Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BRAK MIESIĄCZKI A NEGATYWNY WYNIK TESTU CIĄŻOWEGO

Polecane posty

Gość gość

Witajcie kochane Bardzo chciałabym być w ciąży i nie chcę się za wcześnie cieszyć, bo jak w końcu przychodzi miesiączka to jest ogromne rozczarowanie. Zacznę od tego że w 2012 miałam bardzo nieregularne miesiączki, a od momentu poronienia wczesnej ciąży pocz. 2013 zaczęło mi się regulować (jeśli można to tak nazwać - okres występował po około 35 dniach), Lekarz kazał nam starać się o dziecko, przez rok, jak się nie uda to zaczniemy szukać innej drogi. Ostatnio miałam menstruację 17 listopada i do dziś nie dostałam @. Mam lekkie nudności, lekkie bóle menstruacyjne i czuję, że od dzisiaj bolą mnie sutki. Robiłam już dwa testy ciążowe. Jedem 24 grudnia drugi wczoraj tj. 02 stycznia 2014. Co o tym myślicie? Czy testy ciążowe mogą sie mylić? Czy jest szansa, że się udało?

Gość gość
zrób betę testy sikane sa mniej dojkładne

Gość gość
trudno powiedziec bo masz dlugie cykle i nieregularne.Ja mam od zawsze regularne co 28-29 dni a mimo tego test nie wykazał mi ciązy 5 dni po spodziewanie@ w ciązy juz byłam.bo 3 tyg.pozniej na usg lekarz potwierdził ze to piąty tydzien.więc test nie zawsze wykaze ciąże.

Gość niewiedzacaaaa
Moja malpa spoznia sie 2 tyg. Dzis test - negatywny.. a ja czuje ze cos jest inaczej..

Gość gość
test powinien już wyjść , nie wierzę , że każdy test byłby wadliwy ... idź na betę