Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mitsi

problemy ze snem dziecka

Polecane posty

Gość mitsi

Hej to może mi tez coś poradzicie moja 6 miesięczna córeczka zawsze dobrze spała czasami przesypiała cale noce nie budząc się nawet na "amu" ale od jakiś dwóch tygodni budzi się ok 2-3 w nocy i chce się bawić nie płacze tylko gaworzy śmieje się i ogólnie budzi się wyspana tak na 2-3 godz a potem zasypia tak do ok 8 ja już nie daje rady nie mam możliwości drzemki w ciągu dnia zaczynam tracić cierpliwość. POMOCY

Gość gość
corcia sie najwidoczniej przestawila spruboj pozniej ja klasc spac mi mama mowila ze jak ja bylam mala to w dzien prawie wcale nie spalam tylko sluchalam jak dzieci sasiadow sie bawia nad nami ot taka zachcianka

Gość mitsi
malutka zasypia ok 20 w ciagu dnia przesypia ok 2 godz w dwoch drzemkach, jak ja polozylam o 22 w sylwestra to obudziła sie o 5 i do 9 ni w glowiej jej było spanie ja spie po 4-5 godz jestem na skraju wyczerpania psychicznego i fizycznego ;(

Gość gość
Kochana ja urodzila drugie dziecko budzilo sie co 2 godz do karmienia a cora starsza od 6.00 na nogach wiec ja z nia bo maz do pracy. Takie uroki macierzynstwa maja swoje lepsze i gorsze strony. Dziecko rosnie w koncu bedzie spala jak nalezy no coz ci moge poradzic nie tylko ty jestes wyczerpana mama :)

Gość mitsi
Jakby budzila sie tylko na karmienie to bylabym w siódmym niebie ale ona sie budzi i chce sie bawic w środku nocy przez 2-3 godz a to jest straszie wyczerpujace