Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudiamaria

Milion związków

Polecane posty

Gość Klaudiamaria

witam Was, piszę ponieważ nie mam już siły. Zacznę od nowa w wielkim skrócie. Od małej pamietam z domu wyłącznie kłotnie i przemoc fizyczną (tata matke), od tamtej pory musiałam dbać o stan psychiczny mojej mamy i dwóch sióstr. W wieku 15lat mialam pierwszego chłopaka, a potem zaczęłam ich zmieniać (nie dlatego, że się znudziłam. nie potrafię wyjaśnić dlaczego) aż do dziś a mam już 21lat, tych facetów było sporo. Każdy z nich miał coś w sobie. Dodam, że od 15 roku życia byłam regularnie wyrzucana z domu, wyzywana, upokarzana. Mieszkałam chwile po znajomych, podjełam prace rzucając ostatni rok szkoły az wkoncu zamieszkalam sama. Problem jest taki, że moja rodzina wyzywa mnie od puszczalskich, wytyka rzucenie szkoły i traktuje jak intruza w domu. Czuję się bardzo bardzo źle gdyż moja rodzina zawsze była dla mnie na 1 miejscu, boli mnie to jak o mnie myślą, czy może faktycznie jestem głupią zdzirą z zaburzeniami. Pomocy

Gość gość
Musisz udac sie do psychologa. Takie zachowanie jest normalne dla osob majacych problemy w domu, nie wynika wylacznie z Twojej winy