Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pulline

Oswiadczyny problem Pomocy

Polecane posty

Gość Pulline

Jestem z chlopakiem pol roku. Jestem pewna swojevo uczucia do niego, i tego ze on mnie kocha. Jest wspanialym chlopakiem, mimo ze ma niespelna 19 lat, to zachowuje sie jak dojrzaly mezczyzna. Jest czuly, troskliwy, zalezy my na tym bym byla szczesliwa, dogadujemy sie bardzo dobrze, rzadko kiedy sie klocimy. Jestem jego pierwsza powazna dziewczyna, a on moim pierwszym chlopakiem. Jakis czas temu zapytal mnie czy przyjelabym jego oswiadczyny... Oczywiscie, zrobilo mi sie bardzo milo i powiedzialam, ze tak, to szczera prawfa, bo bardzo go kocham i zrobie dla niego wszystko. Ale wiem, ze jego pytanie nie bylo forma zartu, powiedzial, ze juz wie i jak to zrobi, bo chce spedzic ze mna swoje Zycie. Chyba kazdej dziewczynie zrobiloby sie milo, ale wiem, ze jestrsmy razem tylko pol roku, i nie chce sie rozczarowac, ani tym bardziej nie chce zeby in sie tozczarowal, kocham go, ale roznie w zyciu bywa i nie chce zeby robil cos co mir bedzie do konca przemyslane.. Co o tym sadzicie?

Gość gość
przeciez ci sie jeszcze nie oswiadczyl, wiec w czym problem? skad to przekonanie, ze zaraz natychmiast ci sie oswiadczy i juz musisz rozmyslac o tym?

Gość gość
skoro zachowuje sie jak dojrzaly mezczyzna to raczej jeszcze ci sie nie oswiadczy

Gość gość
to musi byc prowokacja dziewczyno za malo macie lat i nawet pojecia nie wiesz kim jestes czlowieku puknji sie w czolo czy kazda kobieta polska to musi byc c**a jakiegos meza penisa ❤️ www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ