Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łucja W

Boję się dobić trzydziestki

Polecane posty

Gość Łucja W

Tak się boję tego, że już nie będę dwudziestoparolatką, boję się starości, robię wszystko żeby wyglądać pięknie, nie mam dzieci, bo nie chcę mieć obleśnego ciała, nie chcę się zapuścić, nie opalam się, żeby wolniej się starzeć, robię sobie różne zabiegi na twarz, staram się jeść zdrowo, jestem szczupła i atrakcyjna, teraz wzbudzam wielkie zainteresowanie mężczyzn ale panicznie się boję tego, że dobiję 30-stki i stanę się dla nich niewidzialna...

Gość gość
I tak się zestarzejesz, prędzej czy później. Czy będziesz miała dzieci czy też nie.

Gość upuszczanie krwi pijawka
trzydziestki? znajomy jak ognia boi sie emerytury :P, :P, :P

Gość gość
Miedzy 30 a 35 rokiem zycia kobieta naprawdę pięknieje! wie czego chce jak dba o siebie i jest świadoma swojego wyglądu to potrafi to wykorzystać :P Ja jestem matką 2 dzieci mam 33 lata, takim zainteresowaniem facetów nigdy się nie cieszyłam!

Gość gość
Bój się lepiej 50-tki:)

Gość gość obiektywnie
tylko że kobiety bezdzietne są dłużej piękne, patrzcie na taką Grażynę Torbicką, ona ma już 55 lat a wygląda nieskazitelnie, piękna, zadbana, subtelna kobieta. nie ma co się mamić, że przebyte ciążę i wychowanie dzieci wpływa zbawiennie na kobiecą urodę bo tak nie jest.

Gość gość
"Boję się dobić trzydziestki" Wal śmiało. Pomyśl sobie co będzie za dziesięć lat. :D A kolejne dziesiątki? Chyba cię nie zaskoczyło że czas leci?

Gość gość
Heidi Klum (nie wiem, czy dobrze napisałam), niemiecka modelka ma czworo dzieci i nie ma obleśnego ciała, Ty dziewczyno masz problem psychiczny, prędzej czy później zaczniesz się jednak widocznie starzeć i trzeba się umieć z tym pogodzić a starzenie przecież nie oznacza, że się o siebie przestaje dbać, ale czasu nie zatrzymasz

Gość shha
ja kilka dni temu dobilam i wierz mi nic sie na razie nie zmienilo:)

Gość gość
i jeszcze jedno- czy Twoim jedynym sensem życia jest chęć podobania się mężczyznom?

Gość gość
ale ta cała Hajdi to super modelka i ona przez całe swoje ciąże ćwiczyła z osobistym trenerem, a kucharz jej przygotowywał odpowiednie posiłki, do tego stado kosmetyczek i stylistów

Gość gość
ale kto komu broni ćwiczyć i się odpowiednio odżywiać? ona ma tylko wygodniej, u nas na siłowni też mogę mieć 'osobistego trenera' a zdrowa dieta to chyba nie tajemnica?

Gość gość
taa już to widzę jak polki w zaawansowanej ciąży katują się po kilka godzin na siłowni (bo Hajdi właśnie tak zaiwaniała z tym swoim trenerem) polki to dobrze jak w ciąży pójdą na pół godzinki na wodny aerobik raz w tygodniu, a i to za dużo, bo w Polsce ludzie nie oswoili się z tym, że ciężarne kobiety mogą uprawiać sporty

Gość gość
czyli nie posiadanie czy nieposiadanie dzieci jest ważne w wyglądzie, a dbanie o siebie i to właśnie chciałam przekazać

Gość gość
ja też boję się zajść w ciążę ze strachu przed porodem i zmianami na ciele, a jestem już po 30stce. może zaadoptuje jakieś dziecko, nie wiem jeszcze