Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegranyprawik

Dziewczyna którą kocham woli bawić się w remizie

Polecane posty

Gość przegranyprawik

z chamami którym słoma z butów wystaje, albo z cwaniackimi gówniarzami z blokowiska albo z skoksowanymi pseudomafiozami w skórach zrobionych z krowy w starych bmw. Czemu ona nie da mi szansy. Tyle dla niej zrobiłem a ona traktuje mnie tylko jak przyjaciela :( :O 😭

Gość przegranyprawik
Czemu akurat ja taki jestem 😭

Gość gość
ostatnio ogladalem program o murzynce ktora nalogowo jadla papier toaletowy, jestes jak ona;)

Gość przegranyprawik
Co mam zrobić by mnie pokochała i była moja?

Gość gość field 9
kolejny pravik prowadzi monolog :D :D

Gość przegranyprawik
Powiedzcie mi co mam zrobić by mnie pokochała!

Gość gość
dać jej spokój zlać ją, jak zawsze byłeś obok nawet jako przyjaciel czy ktoś tam. to teraz jak jak zlejesz na miesiąc czy coś ona zuważy żę coś jest nie tak, bądź bardziej męski a nie taka pipa jak tu prezentujesz ona potrzebuje faceta przecież to widać a Ty robisz z siebie błazna. a poza tym nie wmawiaj sobie że to ona ta jednyna! może i to ona a może i nie, a może będąc zapatrzony w nią nie zauważasz prawdziwego skarbu? niestety prawda jest taka żę ta kobieta szuka innego mężczyzny. Masz więc wybór. 1. zmieniasz się i jesteś z nią, udając kogoś innego 2. jesteś sobą i poznajesz kogoś z kimś będziesz dobrze się bawił ;) powodzenia ;)

Gość gość
ja też tyle robiłam dla faceta którego kocham. I żal mu dla mnie nawet pół godziny...nie Ciebie jednego to spotyka

Gość gość field 9
nie wierze :D dawno już nie widziałem postępującej prowokacji :D jak nowa krew na forum?