Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

suknia ślubna proszę o opinię

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym was prosić o opinie na temat tej sukni http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,Marietta,FabiFyn,Fantaise,item,2450.html Mi podoba sie bardzo ale osobom którym to pokazuje nie za bardzo. Ja jestem nia zachwycona a Wy co myślicie? proszę o szczerą opinię. A może któraś z was ma na sprzedanie używaną własnie taką;)??

Gość gość
up

Gość gość
Suknie piękne. Każda. Tobie się ma podobać a nie innym. Najlepeij nie pytaj nikogo. Postaw na niespodziankę . Twój ślub, Twoja suknia i nikomu nic do tego.

Gość gość
pamiętaj żeby zobaczyć na żywca sukienke i materiał i przymierzyć , widziaalm już setki pięknych sukienek na zdjęciu a zrobionych z jakiegos g***a jak sukienka dla laki barbi. Masakra jakieś półplastiki wyglądają tandetnie i biednie. Na zdjęciu zawsze wszystko wygląda silnie - oświetlenie robi swoje

Gość gość
A o którym modelu piszesz?

Gość gość
Ja dziś nie ubrałabym sukienki z gołymi ramionami. Uważam, że są nieeleganckie - teraz można kupić takie ładnie wykończone koronką przy dekolcie. A co do tego czy ta sukienka jest ładna. Patrz na to czy Tobie w niej ładnie a nie na to czy kiecka Ci się podoba. No i tak jeszcze z perspektywy czasu C***owiem, że to nie ma takiego wielkiego znaczenia :)

Gość gość
ta rosa clara 3 wygląda całkiem, reszta za bardzo puchowe ma doły - takie rozkloszowane - nie lubie takich sukien balowych. Chyba że na bal gdzie wszyscy takie mają

Gość gość
To ma być suknia. Specjalna, a nie coś na wzór sukni sukni wieczorowej. Wybierz tę która podoba się Tobie. Suknie obnażające ramiona są jak najbardziej klasyczne. Jeżeli ktoś ma pełno pieprzyków czy znamion to ....bije po oczach, ale można zatuszować specjalnym make-up w sprayu który się nie ściera i skóra wygląda jak z Photoshop.