Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arcialala

Czy jest szansa że jestem w ciąży

Polecane posty

Gość Arcialala

Witam was wszystkich , wiem że jest pełno takich tematów ale wątpie żeby to ktoś przeczytał dlatego zakładam swój własny, mam nadzieje że mi pomożecie :) No więc tak: Ostatni stosunek miałam w niedziele 29.12 gdzie wiemy, że mogło dojść do zapłodnienia. ( stosujemy stosunek przerywany) Okres powinnam dostać 31.12, i w noc sylwestrową również był stosunek, ale dopiero po zauważyłam plamki krwi na prześcieradle. Myślałam, że do okres ale przez kolejny dzień miałam tylko leciutkie plamienia, trwały tylko jeden dzień, nawet kilka godzin. A do dzisiaj (3.01) NIC, zero okresu, zero plamienia, zero bólu brzucha. wczoraj zrobiłam test i wyszła I kreska, ale to chyba było za wcześnie na wykrycie ciąży. Umówiłam się na wizytę do gin, ale dopiero na wtorek. Jak myślicie, mogę być w ciąży? Kiedy mogę zrobić test i mieć pewność że jestem w ciąży? Pozdrawiam i liczę na szczere i poważne odpowiedzi. :)

Gość gość
Skoro piszesz że okres powinnaś dostać 31 a stosunek miałaś 29 to mało prawdopodobne że będziesz w ciaży bo to są dni niepłodne. Teoretycznie :) a praktycznie wszystko może się zdarzyć :)

Gość Arcialala
praktycznie wszytsko jest możliwe wiem, ale nigdy mi się okres nie spóźniał.. nie wiem co jest :(

Gość gość
mi tez jak okres sie spoznial to sobie tak tlumaczylam a moze jutro sie pojawi i tak z dnia na dzien ale siostra sie cos domyslila kupila mi test to bylo juz 1mc po spodziewanym okresie i co ciaza haha no coz zdarza sie

Gość Arcialala
też w dni niepłodne? :)

Gość gość
kobieto dorośnij!!!!!!

Gość gość
a mnie zastanawia jedno z twojej wypowiedzi wynika że bardzo chciałabyś być w ciąży więc dlaczego stosujecie stosunek przerwany???????

Gość Arcialala
powiem tak. stosujemy stosunek przerywany dlatego że jęsli będziemy w ciąży to świat nam się nie zawali. Po prostu co ma być to będzie.

Gość Arcialala
lepiej żeby dziecko pojawiło się powiedzmy za rok czy 1,5, ale jak będzie teraz to będziemy się cieszyć ..

Gość gość
A potem stwierdzisz ze to nie to po roku nie będziesz chcieć dziecka i co? I potem sieroty albo katarzyna w. I inne historie

Gość Arcialala
gościu. proszę Cie nie pisz takich bredni ! Nie znasz mnie i mojej sytuacji. Nie porównuj kogoś do Katarzyny W. bo w ten sposób mnie uraziłeś i to bardzo. nie rozumiem jak można być taką matką zeby zabić swoje dziecko, decydując się na sex musimy mieć świadomośc ze moze być dziecko z tego ! i ja mam tą siwadomośc. Koniec tematu

Gość gość
no i co dostalas okres? Znam dziewczynę, która 2 dni przed okresem zaszła w ciąże, myślała,że to dni nie płodne. Okresu oczywiście nie dostała, ale testy wyszły pozytywne po ok 14 dniach. Więc możliwość jest. Najlepiej zrób sobie beta hcg z krwi

Gość gość
Nie, nie dostałam jeszcze.

Gość gość
Czy to mozliwe,że jestem w ciązy?kochalismy się w 10 dniu cyklu przed wytryskiem wyszedł ze mnie

Gość gość
witajcie, może wypowiecie się w temacie, który mnie intryguje. Mam 28 dniowe cykle. Jednak u mnie wszystko jest wcześniej i krócej. Co o tym myślicie? już 9 dnia cyklu pojawil się sluz plodny (jak białko jaja kurzego). 10 i 11 dnia sluz był bardzo obfity, przezroczysty i rozciągał się w bardzo! długie nitki. był jak białko jaja kurzego. 12 dnia już go prawie nie było. 13,14 itd.śluz niepłodny. Kochalismy się z mężem w nocy z 9 na 10 dnia cyklu. Praktycznie 10 dnia ok 2 w nocy (przepraszam za szczegóły ale zależy mi na waszej wypowiedzi). Nie będę pytać czy jest szansa bo zawsze jest ale jak duże jest prawdopodobieństwo dzidzi w przypadku kiedy sluz tak wygląda. Wypowiedzi na ten temat jest mnóstwo i już sama nie wiem czy można zajść w ciaze przy obfitym sluzie płodnym czy dopiero wtedy kiedy się konczy-taka informacja była na innym forum. Z góry dziekuje za wszelkie odpowiedzi . Pozdr