Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość autor

jaki fotelik samochodowy po nosidełku

Polecane posty

Gość cleo5
a masz już w ogóle jakiś typ? Widziałaś coś na żywo? Idź do sklepu, podotykaj, popatrz na ceny, zapytaj się sprzedawcy, może powie Ci coś ciekawego (ale miej na uwadze, że może dostawać premię za sprzedanie fotelika konkretnej firmy).

Gość gość
Ja też mam fotelik 4baby model alto od 9 do 18kg i jestem zadowolona, więc polecam.

Gość gość autor
ktoś tam pisał, że ciągle ten sam wątek itp. nie jestem stałym bywalcem kafeterii, jak ktoś nie chce niech nie odp i tyle a nie wylewa swoje żale. Dziękuję za odp. jeśli ktoś jeszcze może coś polecić to proszę.

Cleo dziękuję bardzo. Na żywo jeszcze nic nie widziałam, zaczęłam od Internetu, poszukałam testów ADAC, później trafiłam na blog osiemgwiazdek, po przeczytaniu którego stwierdziłam, że teraz to już nic nie wiem ;) A czy konieczne jest przed zakupem przymierzenie fotelika do samochodu?

Gość gość
My od tygodniauzywamy mc mobi (9-25, montowany tylem na pasy) i dziecko jest zadowolone, ja troche mniej, bo fotel pasażera przesuniety na maxa do przodu. Osoby, ktore uwAzaja, ze to ok wozic takie male dziec**przodem chyba nie majawyobrazni, co dzieje sie z szyja dziecka przy ostrym hamowaniu.

Teraz muszę uciekać, ale jutro zajrzę do tematu ;) Cleo będę patrzeć na te foteliki o których pisałaś na poprzedniej stronie - dziękuję za podpowiedź ;)

Gość gość
Ja kupiłam dla córeczki parę tyg temu z firmy Romer King Plus od 9 do 18 kg, moja siostra też taki niedawno dla swojego dziecka kupowała ten fotelik. A kupiłam ten fotelik bo babka w Smyku nam go polecała, i jestem z niego bardzo zadowolona :-) .

Gość gość
Moim zdaniem konieczne, bo rozne foteliki maja roznie wyprofilowana skorupe i roznie wpasowujasiew kanape. Sa tez rozne klasy mocowan isofix, wiec musisz miec dopasowane przylacze w foteliku do auta.

Gość cleo5
lepiej przymierzyć. Choć przyznam się szczerze, że ja nie przymierzałam. Cybex zamówiłam przez allegro, a besafe sprawdziłam listę czy pasuje do mojego samochodu. Ale zawsze można przymierzyć w sklepie i jak pasuje to zamówić z internetu :) Z fotelikami 0-13 o tyle jest dobrze, że wszystkie są tyłem do kierunku jazdy :) No i jeśli chodzi o maxi cosi to zerknij na to: jeszcze nie widziałam, żeby można było kupić w Polsce, ale może podzwoń po sklepach dowiedz się. Jedna baza byłaby i dla nosidełka 0-13 i dla fotelika 9-18 który można montować i przodem i tyłem :)

Gość cleo5
tiny.pl/qft9r